Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön Kőhalmi Dezső, kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.

Közérdekű adatigénylés Oktatási, Kulturális intézmények vezetői pályázatával; Városi ingatlanok bérbeadásával, eladásával kapcsolatban

We're waiting for Kőhalmi Dezső to read a recent response and update the status.

Tisztelt Cegléd Város  Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

a)

-2010.X.01 és 2013.X.15 között a Cegléd Város Önkormányzat fenntartása alá tartozó/tartozott oktatási, közművelődési és közgyűjteményi intézményekben a vezetői posztok betöltésére kiírt pályázatokra érkezett valamennyi pályázati anyagot, azok elbírálási szempontját, a nyertes és vesztes pályázatok bírált pontszámát, annak indoklását, emlékeztető feljegyzéseket, a bíráló bizottság valamint a végső döntő testület névsorát.

b)

-Azon gazdálkodó szervezetek listáját, amelyek a Cegléd Város Önkormányzata tulajdonában vannak,

-azon gazdálkodó szervezetek listáját, amelyek tekintetében a tulajdonosi jogot a Cegléd Város Önkormányzata gyakorolja,

-az előző két pont alatti gazdálkodó szervezetek 2006.X.01-2013.IX.15-ig tartó időszak alatti vezető tisztségviselőinek nevét, munkabérét, a számukra kifizetett prémium, béren kívüli juttatás vagy egyéb juttatások mértékét, valamint a számukra szerződés alapján kifizethető esetleges prémium, béren kívüli juttatás vagy egyéb juttatások mértékét.

c) 2006.X.01-je és 2013.IX.15-e között

-a Cegléd Város Önkormányzata tulajdonából vagy vagyonkezeléséből kikerült ingatlanok listáját, megjelölve az érintett ingatlanok helyrajzi számát, belterületen lévő ingatlan esetében a közterület nevét és házszámát, az önkormányzat eredeti jogállását (tulajdonos vagy vagyonkezelő), a tulajdonból vagy vagyonkezelésből kikerülés időpontját, jogcímét és kapott ellenértékét, továbbá az új tulajdonost vagy vagyonkezelőt;

-a Cegléd Város Önkormányzata tulajdonában vagy vagyonkezelésében lévő bérbe adott ingatlanok listáját, megjelölve az érintett ingatlanok helyrajzi számát, belterületen lévő ingatlan esetében a közterület nevét és házszámát, az önkormányzat eredeti jogállását (tulajdonos vagy vagyonkezelő), a bérbeadás időpontját és időtartamát, jogcímét és kapott ellenértékét, továbbá a bérlő tulajdonost vagy vagyonkezelőt.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2013. szeptember 19.

Üdvözlettel:

Kőhalmi Dezső

jegyző, Cegléd Város  Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

2 Melléklet

Tisztelt Kőhalmi Dezső Úr!

 

Mellékelten megküldöm Önnek dr. Diósgyőri Gitta jegyző asszonynak az Ön
2013. 09. 19-én kelt, közérdekű adatigénylést tartalmazó levelére adott
válaszát.

 

Üdvözlettel:

 

Lengyelné Kálmán Kinga

Vezető-tanácsos

Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal

Jegyzői titkársága

2700 Cegléd, Kossuth tér 1.

Tel.: 06-53/511-405

e-mail: [Cegléd Város  Önkormányzat Polgármesteri Hivatal request email]

 

 

Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön Kőhalmi Dezső, kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.