Sarkadi-Nagy Márton

Tisztelt Magyar Államvasutak Zrt.!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

a "józsefvárosi piac", ill. "4 Tigris piac" néven közismert terület üzemeltetésére, bérbeadására vonatkozó valamennyi szerződést a mellékletekkel és másolatokkal, ideértve különösen a Komondor Kft.-vel kötött ilyen szerződéseket.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2014. december 10.

Üdvözlettel:

MÁV Zrt. közadat, Magyar Államvasutak Zrt.

2 Melléklet

Tisztelt Sarkadi-Nagy Márton Úr!

A 2014. december 15-én beérkezett közérdekű adatigénylésére hivatkozva csatoltan megküldjük a megjelölt területre vonatkozóan korábban megkötött bérleti szerződések elektronikus másolatát, amelyek már felmondásra kerültek.

Üdvözlettel:
MÁV Zrt.

idézett részek megjelenítése

Sarkadi-Nagy Márton

Tisztelt Magyar Államvasutak Zrt.!

"Józsefvárosi piac szerződések" tárgyú közérdekűadat-igénylésemre adott válaszukat köszönettel fogadtam.

Szeretném jelezni, hogy eredeti adatigénylésemben nem jelöltem meg idő- vagy hatálybeli korlátot, azaz nem csak a "legutóbbi", hanem korábbi, már nem hatályos szerződések is igénylésem tárgyát képezik.

Az igénylés ezért álláspontom szerint még nem teljesített.

Az igénylés egyszerű teljesíthetősége érdekében jelzem, hogy az igénylést teljesítettnek fogom tekinteni, amennyiben az 1990. január 1. óta kötött összes igénylésem tárgyát képező szerződést kézhez kapom.

Szíves segítségüket hálásan köszönöm.

Üdvözlettel:

Sarkadi-Nagy Márton

MÁV Zrt. közadat, Magyar Államvasutak Zrt.

Tisztelt Sarkadi-Nagy Márton Úr!

Levelét megkaptuk, és a közérdekű adatkéréssel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom:

A MÁV Zrt. Elnök-vezérigazgatója 2014. december 22 -2015. január 05.-e között üzemszünetet rendelt el azon tevékenységeket illetően, amelyek nem állnak közvetlen munkakapcsolatban a folyamatos vasúti közlekedés biztosításával.
Mindezek miatt kérjük szíves türelmét az Ön által kért szerződések tekintetében, hiszen az érintett szervezeti egység a fent jelzett időszakban az üzemszünet miatt nem tudja a kérést teljesíteni.
2015. január 05.-e után igyekszünk a közadat kérésnek mielőbb eleget tenni.

Megértését és türelmét előre is köszönjük!

Boldog, békés ünnepeket kíván:

A MÁV Zrt.

MÁV Zrt. közadat, Magyar Államvasutak Zrt.

1 Melléklet

Tisztelt Sarkadi-Nagy Márton Úr!

A közérdekű adatigényléssel kapcsolatban beérkezett kiegészítő kérdésére vonatkozóan csatoltan megküldjük a további rendelkezésünkre álló Komondor Kft. területbérleti szerződés módosításait is tartalmazó, már hatályon kívül helyezett szerződésmásolatot.

Üdvözlettel:
MÁV Zrt.

idézett részek megjelenítése