Tisztelt Miniszterelnökség!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre a miniszterelnök által érettségizők számára ajándékban kiküldött "István király és műve" című könyv kapcsán felmerült összes költségét( beszerzés, postázás, könyvjelző legyártása, kivel kötött szerződést stb.)

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2013. augusztus 21.

Üdvözlettel:

Hava Nikita

Putschli Miklós hozzászólt ()

Györffy György István király és műve c. könyve először 1977-ben jelent meg. Nekem a Gondolat kiadó által megjelentetett 2. kiadás van meg, ami akkor 140 (egyszáznegyven) forintot kóstált. Azaz elméletileg akkor akkor 4.200.000 forintból + postaköltségből megúszható, de ehhez 30 ezer megmaradt példány kellene, ennyi nincs. Az antikváriumokban drágábban kínálják, NINCS SOK BELŐLE.

A pénzügyi kérdés mellett szakmait is felvet, tudniillik az második kiadás óta eltelt 30 eredményei nem lehetnek benne. Persze 2000-ig tovább folytathatta a kutatást és a következő kiadásokba (ha vannak) beépíthette őket. De ettől eltekintve értékes mű, ajánlom olvassátok el. Szerintem itt most bakot lőtt az átlátszó, fölösleges puskapor pazarlás.

Hava Nikita hozzászólt ()

A könyvvel nincs semmi bajom, de azért meg akarom tudni mennyibe került a projekt. Amúgy http://www.balassikiado.hu/product.php?i...
ez a 2000-es kiadás dobták ki.
és ahogy a cikk végén írtam meg fogom venni! :)
http://atlatszooktatas.blog.hu/2013/08/2...

Pap Ágnes dr., Miniszterelnökség

4 Melléklet

Hava Nikita részére

 

Tisztelt Adatkérő!

 

 

Dr. Mikecz Péter igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkár
megbízásából mellékelten csatoltan megküldöm Önnek az „István király és
műve” című könyv kapcsán felmerült költségekkel kapcsolatosan a
Miniszterelnökséghez intézett megkeresésére adott  ME-JHSZ/J/280/2013.
iktatási számú válaszunkat és a kapcsolódó mellékleteket.

 

 

Tisztelettel:

 

Dr. Pap Ágnes

jogi tanácsadó

 

Jogi, Személyügyi és Szervezetbiztonsági Főosztály

Miniszterelnökség

1055 Budapest, Markó u. 9. fsz. 7.

Telefon: +36 (1) 795 18 38

Mobil: +36 (30) 562 35 17

 

 

idézett részek megjelenítése