Atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft.

Tisztelt Alkotmányvédelmi Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre az UD Zrt. által a Nemzetbiztonsági Hivatal és a magyar állam ellen indított személyiségi jogi perben kötött egyezséget.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2012. november 19.

Üdvözlettel:

Atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft.

AH Főügyelet,

3 Attachments

 • Attachment

  iso 8859 2 Q Mell E9klet1 2Ejpg.jpg

  11 Download

 • Attachment

  iso 8859 2 Q Mell E9klet2 2Ejpg.jpg

  11 Download

 • Attachment

  iso 8859 2 Q V E1laszlev E9l 2Ejpg.jpg

  11 Download

Tisztelt Cím!

 

Mellékelten megküldjük a Közérdekűadat igénylésével kapcsolat kérésükre a
választ.

 

Üdvözlettel: AH Főügyelet

Atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft.

Tisztelt AH Főügyelet!

Köszönjük szépen az adatigénylés határidőben történő teljesítését!

Üdvözlettel:

Atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft.