Hallgatoi tanulmanyi osztondij szamitasi tablazat

Az igénylést már régen meg kellett volna válaszolni. A vonatkozó jogszabály értelmében a(z) Szegedi Tudományegyetem munkatársainak már ki kellett volna adniuk a kért adatokat. (részletek). Panaszt nyújthat be a következő időpontig: belső felülvizsgálat kérése .

Tisztelt Szegedi Tudományegyetem!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre:

A 2012. őszi ill. a 2013. tavaszi szemesztereke az egyetem összes szakán számított tanulmányi ösztöndíj számítási módszerét, ill. az összes szakra az ez alapján számított tanulmányi ösztöndíjakat a számítási módszer bemenő adatai (pl. hallgató jegyeinek átlaga) függvényében.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2013. február 8.

Üdvözlettel:

Maróy Ákos

Tisztelt Szegedi Tudományegyetem!

Nem tudom megkaptak-e az elozo kozadat igenylest. Szivesen varnam valaszukat ezzel kapcsolatban.

Üdvözlettel:

Maróy Ákos

Tisztelt Szegedi Tudományegyetem!

A kozottunk tegnap lezarult, masik adatigenylesi ugy perenek eredmenye fenyeben: http://kimittud.atlatszo.hu/request/hall... - ismeteltem kerem onoket a fenti dokumentumok kiadasara.

Üdvözlettel:

Maróy Ákos

Maróy Ákos hozzászólt ()

Majo Zoltan valasza, direkt e-mail-ben (mellekletek nelkul):

Tisztelt Maróy Úr, kedves Ákos!

A nyilvánosság és a hallgatók tájékoztatása érdekében a tanulmányi ösztöndíj megállapításával, kiszámításával kapcsolatos valamennyi szabályzat adat és információ nyilvános és elérhető az érdeklődők és az SZTE polgárai számára.

A tanulmányi ösztöndíjra vonatkozó keretszabályokat „A Szegedi Tudományegyetem hallgatói által fizetendő díjakról és térítésekről, valamint a részükre nyújtható egyes támogatásokról” szóló szabályzat 9. § tartalmazza. A szabályzat szövege a http://www.u-szeged.hu/szabalyzatok/hall... címen mindenki számára nyilvánosan elérhető.

A tanulmányi ösztöndíjak kiszámítására vonatkozó eljárásrendet és a számítási algoritmust „A tanulmányi ösztöndíj feltételeiről és megállapításáról” című szabályzat tartalmazza, amely szintén mindenki számára nyilvánosan elérhető a http://www.u-szeged.hu/szabalyzatok/oszt... címen.

Az új, egyetemi szinten egységes tanulmányi ösztöndíj számítás bevezetése, vagyis a 2010/2011. 1. féléve óta az ösztöndíjak kiszámításáról szóló feljegyzés és az adott félévben érvényes „kalap besorolások” valamennyi egyetemi polgár számára elérhető az ETR webes felületén, az Általános információk/Dokumentumok/SZTE Szegedi Tudományegyetem/Tanulmányi ösztöndíjak mappában, ahol mindezen adatok félévekre bontva megtekinthetők.

A 2012/2013. tanév 2. félévére vonatkozó feljegyzést (tanoszt_info_2012_2013_2_v1_20130306.pdf) és kalap listát (szte_kepzes_kalap_def_2012_2013_2_20130306_PUB.pdf) mintaként csatolom.

Az SZTE EHÖK kérésére a 2011/2012. tanév I. félévétől az egyes hallgatók a rájuk vonatkozó konkrét számítási információkat, a „kalap besorolásukat” és az ezzel kapcsolatos valamennyi számítási és statisztikai adatot a Modulo erre a célra kifejlesztett űrlapján tekinthetik meg. A hallgatók az átlagok vagy az ösztöndíjak módosítással kapcsolatos beadványaikat is ezen űrlapon keresztül tehetik meg az Egyetem felé.

Az űrlap előnézeti képét (atlagmodosito_urlap_elonezet_pic01.png) és a konkrét adatokat tartalmazó képét (atlagmodosito_urlap_konkret_adatokkal_pic02.png) szintén csatolom.

A fenti szabályzatok és eljárásrendek alapján megállapított ösztöndíjakat az EHÖK Elnöksége külön jegyzőkönyvben meg is erősíti, amely jegyzőkönyvek az EHÖK-ön megtekinthetők valamint a számfejtési dokumentumok között az SZTE HSZI irattárában is tároljuk.

Bízom benne, hogy jelen levelemben foglalt információk elégségesek, és megfelelnek a közérdekű adatigénylési kérésének.

Amennyiben további információra van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére

Üdvözlettel:

--

Dr Majó Zoltán

gazdasági és műszaki főigazgató

Szegedi Tudományegyetem

Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság

http://www.u-szeged.hu/egyetemrol/hirek/...

Tisztelt Majo ur, Kedves Zoltan!

Koszonom reszletes e-mail valaszat. Eme adatkikeres a valaszaban is megjelolt alabbi dokumentumokra iranyul:

"A fenti szabályzatok és eljárásrendek alapján megállapított ösztöndíjakat az EHÖK Elnöksége külön jegyzőkönyvben meg is erősíti, amely jegyzőkönyvek az EHÖK-ön megtekinthetők valamint a számfejtési dokumentumok között az SZTE HSZI irattárában is tároljuk."

Ezek megkuldeset szeretnem kerni, a korabban idezett informacio-szabadsag torveny alapjan.

Amennyiben ezek a jegyzokonyvek szemelyes adatokat (pl. hallgatoi neveket) tartalmaznak, abban az esetben egy szakokra lebontott, a tanulmanyi eredmeny alapjan meghatarozott osztondij mertekeket tartalmazo dokumentumot szeretnek kerni, amely azt tartalmazza minden szakra, hogy milyen tanulmanyi eredmeny mellett mekkora a tanulmanyu osztondij merteke.

Üdvözlettel:

Maróy Ákos

Tisztelt Szegedi Tudományegyetem!

Az SZTE - Universitas, ill. JATE Klub szerzodes birosagi ugyenek lezarasanak fenyeben, ismetelten szeretnem kerni a korabban mar itt kert adatok kiadasat. Ellenkezo esetben a masik ugyhez hasonlo modon fogom azok kikereset elinditani.

Üdvözlettel:

Maróy Ákos

Tisztelt Szegedi Tudományegyetem!

Ezt az adatigenylest lezarom, leven a http://kimittud.org/request/tanulmanyi-o... igenyles menten a kert adatokat megkuldtek.

Üdvözlettel:

Maróy Ákos