Tisztelt Miniszterelnökség!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre, hogy mikor lett Bakondi György a kormányfő belbiztonsági tanácsadója. Milyen feltételekkel látja el a feladatát? Mi a feladata? Milyen anyagi juttatást, költségtérítést kap érte? Milyen tárgyi feltételeket adnak a munkájához (pl. iroda, titkárság, autó, telefon)? Ki a munkáltatója, megbízója? Milyen jogviszony keretében látja el a feladatát? A megbízása határozatlan vagy határozott időre szól (utóbbi esetében meddig)? Bakondi György kapott-e bármilyen más megbízást a Miniszterelnökségtől vagy a kormánytól 2015. április 1-jétől az adatigénylés napjáig? Ha igen, az előző kérdések arra a megbízására is vonatkoznak.

Bakondi Györgynek, mint a kormányfő belbiztonsági tanácsadójának milyen jogai és kötelezettségei vannak?

Az Orbán-kormány alatt korábban volt-e ilyen pozíció, hogy kormányfő belbiztonsági tanácsadója? Ha igen, akkor kik látták el ezt a feladatot? Jelenleg Bakondi Györgyön kívül van-e még a kormányfőnek belbiztonsági tanácsadója, ha igen, név szerint kicsodák?

Kérném megküldeni Bakondi György tanácsadói megbízására vonatkozó szerződést, jogviszony-létesítési dokumentumot.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.

Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2015. július 9.

Üdvözlettel:

Kis-Guczi Péter

Tisztelt Miniszterelnökség!

Felhívom a figyelmüket, hogy a törvény szerinti 15 napos határidő lejárt.

Kérném, haladéktalanul teljesítsék az adatigénylést.

Üdvözlettel:

Kis-Guczi Péter

Közérdekű adatigénylés (ME), Miniszterelnökség

2 Melléklet

Tisztelt Cím!

 

Mellékelve, határidőben megküldöm a Miniszterelnökség válaszát az Ön által
benyújtott közérdekű adatigénylésre.

 

 

 

[1]Leírás: Leírás: Leírás:  
Leírás: Leírás: logo
 

Tisztelettel:

dr. Bánhegyi Enikő

főosztályvezető

 

Miniszterelnökség 

Perképviseleti és Döntőbizottsági Főosztály

 

 

 

 

idézett részek megjelenítése

Tisztelt Közérdekű adatigénylés (ME)!

Kérném szíveskedjen haladéktalanul, az eredeti adatigénylésben szereplő kérdésre válaszolni, miszerint Bakondi György mekkora mértékű anyagi juttatásban részesül. A hivatkozott jogszabályok alapján, az eltérítés, kiegészítés lehetősége miatt ez pontosan nem határozható meg. Kérném a havi bruttó összeget forintban megadni.

Kérném pontosítani a válaszukat, hogy a négy fős titkárság kizárólag Bakondi György munkáját segíti, vagy másokkal közös a titkársága.

Kérném azt is megválaszolni, hogy milyen egyéb költségtérítésekre jogosult Bakondi György. Pl. utazásra költségtérítés, korlátlan használatra autó stb.

Üdvözlettel:

Kis-Guczi Péter

Közérdekű adatigénylés (ME), Miniszterelnökség

2 Melléklet

Tisztelt Cím!

 

Mellékelve megküldöm a Miniszterelnökség válaszát az Ön által benyújtott
közérdekű adatigénylésre.

 

[1]Leírás: Leírás: Leírás:  
Leírás: Leírás: Leírás:
Leírás: logo  

Tisztelettel:

dr. Bánhegyi Enikő

főosztályvezető

 

Miniszterelnökség 

Perképviseleti és Döntőbizottsági Főosztály

 

 

 

idézett részek megjelenítése

Tejfalussy András hozzászólt ()

Dr. Bakondi György úr részére, jogos védelem és megbízás nélküli országos kárelhárítás keretében küldött közérdekű bejelentés:

A MAGYARORSZÁGI TERRORISTÁK SZEMÉTRE DOBTÁK AZ EGÉSZSÉGVÉDŐ VÍZ- ÉS SÓPÓTLÁSRA VONATKOZÓ TÖBB EZER ÉVE JÓL BEVÁLT ELŐÍRÁSOKAT?

Miért dobták szemétbe a több ezer éve bevált alábbi víz- és sópótlási egészségvédő előírásokat a hazai egészségügyi vezetők, akik jelenleg „Nemzeti Stop Só Programként”, „Menzareformként” és Chips adóval arra kényszerítik a magyarokat, felnőtteket és kisgyerekeket is, hogy egy napon belül akármennyi víz mellé, akármilyen ütemezéssel 5 grammnál kevesebb konyhasót, de 4,7 grammnál több káliumot pótoljunk? Elfelejtették a sejteket körülvevő testnedvek, a vérszérum víz : konyhasó = 110, nátrium : kálium = 30 természetes (elektrolit) arányai ilyen mértékű változtatása állatnál és embernél életrövidítő és ivartalanító hatását? Miért terjesztik a desztillált ivóvízről, hogy mérgező??

1./ A gyógyításra több száz év óta sikerrel alkalmazott fiziológiás infúziós Ringer oldat, desztillált vízben oldva, literenként 9 gramm konyhasó mellett, 0,12 gramm káliumot juttat be lassú ütemben a vérbe. Azért ennyit, mert ez felel meg a testnedvek, a vérelektrolit természetes víz:konyhasó=110 és nátrium:kálium=30 arányainak. Például 24 óra alatt 3 liter Ringer infúzió, desztillált vízben oldva, 27 gramm NaCl konyhasót, de csak 0,36 gramm káliumot juttat be a vérbe. Ezekből étkezéssel is ennyit optimális a vérbe juttatni. Lásd: Gyógyszerész továbbképzés, biológiai és élettani alapismeretek, Medicina 1958, 90. oldal.
2./ 1950-ben Nobel díjat kapott három kutató, akik patkányoknál és embereknél konkrét nátrium és kálium dózis variációs hatás mérésekkel bebizonyították a túl sok káliumot és túl kevés konyhasót bejuttató étkezés életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatását. Lásd: Technika a biológiában 8., A mellékvesekéreg biológiája. Medicina 1976.
3./A „Belgyógyászat Alapvonalai 2” című könyv szerint, lásd Hyperkalaemia, szájon át 24 óra alatt bejuttatva, 8 gramm kálisó, amiben 3,5 gramm a kálium, egészséges ember EKG-jét is eltorzítja, rontva a szívműködést. Lásd: Medicina, 1969.
4./ „Az intenzív betegellátás elmélete és gyakorlata” című tankönyv szerint, lásd Hyperkalaemia, a 24 óra alatt 280 mval, azaz 11 gramm káliumnál több akárhonnan, akárhogy vérbejutása veszélyes méreg, s 1 órán belül a vérbe juttatva sokkal kevesebb is az, a 0,8 ill. 1,6 mval-nál, azaz 0,8 gramm ill. 1,6 grammnál több kálium is már veszélyesen mérgező lehet. Lásd: Medicina, 1977., 192. oldal.
5./ Megfelelő étkezési konyhasó pótlás mellett mellett a lehető legjobb ivóvíz a tiszta desztillált víz. Egy felnőtt kb. 12 gramm konyhasót veszít naponta. Növényekkel nem tud ennyi nátriumot pótolni, csak konyhasóval. Lásd: Gimnázium Kémiakönyv III. osztály, Tankönyvkiadó 1990., 150. oldal.)
Vallási háttér:
Izraeliták tiszta desztillált víz esővizet isznak, mások szennyezettet (Talmud, Taanith 10 a. lap). Az izraeliták egészségét és szaporodóképességét a desztillált tiszta ivóvíz és tiszta konyhasóval kellően sózott kenyér védi, ettől gyógyulnak, mások nem juthatnak hozzá. (Talmud, Baba kamma 93 b. lap). Lásd (A Talmud magyarul, Gede Testvérek RT., 2002, 62., 119. oldal.), és Tóra, 2 Mózes 23. 25-26.

Az állami tisztségviselők vagy nem is válaszolnak, vagy pimasz hazugságokkal érvelnek az ügyben. Ezekben az ügyekben miért nem csinálnak rendet a magyar lakosságot „terrorfenyegetéstől védők”?
Alliance Israélitee terv végrehajtás a magyarok helyének elfoglalására, lásd HÍDFÕ Baráti Köre Országhódítók c. kiadvány? (Fabó László, 22 Hancock Street, San Francisco, CA 94114, U.S.A.)
Attól tartanak, hogy megharagudnak rájuk az interneten konyhasó pótlóként patkányméreg kálisó, „Star kosher tanúsítványos Bonsalt” reklámozói? Vagy az ilyeneket védő Izraeli Titkosszolgálat?

Verőce, 2017. 2. 15.

Tejfalussy András
oknyomozó mérnök feltaláló
www.tejfalussy.com

Tüntetésre felhívó terjeszthető röpirat! Kód: szemetbedobtakazegeszsegvedeloeloirasokat170215