Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ kormányhivatali ellenőrzése

A(z) Budapest Főváros Kormányhivatala által végrehajtandó, az igénylés kezelésével kapcsolatos belső felülvizsgálatra várakozik.

Tisztelt Budapest Főváros Kormányhivatala!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

1. A Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ ellenőrzéséről szóló jegyzőkönyvet, vagy jegyzőkönyveket a 2014-2020 évekre vonatkozóan.

2. Kérem válaszukban jelezzék, hogy mely években történt ilyen ellenőrzés.

megjegyzés:
Ilyen ellenőrzéseket a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények és hálózatok hatósági nyilvántartásáról és ellenőrzéséről szóló 369/2013. (X.24.) Kormányrendelet írt elő.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) és (5) bekezdése alapján adatigénylésem teljesítéséért költségtérítés kizárólag akkor állapítható meg, ha az adatigénylés teljesítése a közfeladatot ellátó szerv alaptevékenységének ellátásához szükséges munkaerőforrás aránytalan mértékű igénybevételével jár. Ilyen esetben az adatkezelő jogosult az adatigénylés teljesítésével összefüggő munkaerő-ráfordítás költségét költségtérítésként meghatározni. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatokra tekintettel költségtérítést állapítana meg. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot, az adatigénylés teljesítésével kapcsolatos munkaerő-ráfordítás mértékét és annak óradíját.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH/2015/4710/2/V. számú állásfoglalásából következően a jelen adatigénylés az Infotv. 29. § (1b) bekezdése alapján nem tagadható meg, mivel tartalmazza az adatigénylő nevét és elérhetőségét. Ezen túlmenő adatok megadását az adatkezelő NAIH állásfoglalás szerint nem kérheti, továbbá nem jogosult a személyazonosság ellenőrzésére sem.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2020. május 23.

Üdvözlettel:

Magyar Gabriella

dr. Bede Andrea, Budapest Főváros Kormányhivatala

6 Melléklet

Tisztelt Magyar Gabriella!
Mellékelten megküldöm közérdekű adatigénylésére vonatkozó válaszunkat.
Tisztelettel
Dr. Bede Andrea
osztályvezető
Budapest Főváros Kormányhivatala
Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály
Kárpótlási és Családi Csődvédelmi Osztály
1117 Budapest Prielle Kornélia utca 4.
E-mail: [1][email address]
Honlap: [2]www.kormanyhivatal.hu
Mobil: +36-20-225-8098

References

Visible links
1. mailto:[email address]
2. http://www.kormanyhivatal.hu/

Tisztelt dr. Bede Andrea!

A jegyzőkönyveket kértem, de nem kaptam meg. Ön a 2019-es évre, egy kiemelt ügyre vonatkozó jegyzőkönyvet küldött el.
Illetve elküldött még egy 2015-ös és egy 2019-es lezáró 1 oldalas kis papírt.
Kérem, az eredeti igénylésnek megfelelően, küldje el a 2014, 2017 és 2019-es ellenőrzések JEGYZŐKÖNYVEIT.

Üdvözlettel:

Magyar Gabriella

Tisztelt Budapest Főváros Kormányhivatala!

Please pass this on to the person who conducts Freedom of Information reviews.

I am writing to request an internal review of Budapest Főváros Kormányhivatala's handling of my FOI request 'Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ kormányhivatali ellenőrzése'.

Üdv,
A vizsgálatok jegyzőkönyveit kértem, de ezek nem érkeztek meg. Ezek viszonylag hosszú dokumentumok, ehelyett valami mást küldtek.
Ráadásul a határidő rég lejárt.
Kérem hassanak oda, hogy az igényelt vizsgálati jegyzőkönyveket kiküldjék.

A full history of my FOI request and all correspondence is available on the Internet at this address: http://kimittud.atlatszo.hu/request/buda...

Üdvözlettel:

Magyar Gabriella

Tisztelt dr. Bede Andrea!

Utalás van 2017-re (akkor is volt ellenőrzés), de arról aztán tényleg semmit nem küldött. Kérem, küldje el a 2017-es évre vonatkozó ellenőrzési jegyzőkönyveket és határozatokat.

Üdvözlettel:

Magyar Gabriella