Atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft.

Tisztelt Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap által 2011. január 1-jét követően az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény 5. § (1) bekezdése szerinti ügyvédi tevékenységre kötött valamennyi szerződést, esetleges szerződésmódosítást, valamint az ilyen szerződések alapján az adatigénylés beérkezéséig befogadott számlákat.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2013. január 22.

Üdvözlettel:

Atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft.

MTVA Sajtóiroda, Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

4 Attachments

Tisztelt Cím!

 

A 2013. január 22-én az MTVA Közönségszolgálatához eljuttatott
megkeresésre csatoltan küldjük válaszunkat.

 

Üdvözlettel:

 

 

MTVA Sajtóiroda

Tel.: +36 1 759 5558

[1][email address]

1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

[2]Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: Description: Description: Description:
Description:
G:\DTP1_MTVAarculatLAP\20120706_Logotemplate\MTV_logo_RGB\mtva_kozepeRGB.jpg

TV  I  RÁDIÓ  I   HÍR   I    ÚJ MÉDIA

 

References

Visible links
1. mailto:[email address]