Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Ügynökség!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre a TÁMOP 5.3.6-11/1 Komplex telep-program - nevű pályázat pályázati kiírását és a nyertes szervezetekkel kötött szerződéseket

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2012. december 12.

Üdvözlettel:

Becker András

NFÜ Központi Publikus Cím,

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönettel fogadtuk a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez küldött
megkeresését, melyre munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül
válaszolnak.

 

A válasz megérkezéséig szíves türelmét és megértését kérjük.

 

Egyúttal tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által
működtetett Ügyfélszolgálat elektronikus elérhetősége megváltozott.
Kérdéseikkel a [1]www.nfu.hu honlapon történt regisztrációt és belépést
követően az e-Ügyfélszolgálat menüpont alatt fordulhatnak ügyintézőinkhez
az alábbi link alatt:

 

http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Továbbiakban felmerülő kérdéseit az Ügynökség telefonos ügyfélszolgálatán,
a 40/638-638-as kék számon, valamint a honlapon elérhető E-ügyfélszolgálat
felületen is felteheti munkatársainknak. 

 

Üdvözlettel:

Ügyfélkapcsolati Osztály 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Kék szám: 06-40/638-638

E-mail: [2][NFÜ request email]

További információk: [3]www.nfu.hu

idézett részek megjelenítése

NFÜ Központi Publikus Cím,

Tisztelt Becker Úr!

A 2012. december 12-én érkezett levelére válaszolva az alábbiakban tájékoztatjuk Önt.

A „TÁMOP-5.3.6-11/1 Komplex telep-program - komplex humán szolgáltatás hozzáférés biztosítása” című pályázati konstrukció kétszakaszos volt, a második szakasz beadási határideje 2012. október 15-én zárult.

A fenti pályázathoz kapcsolódó kérésére hivatkozva a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjáról elérhető Támogatott projekt kereső szolgáltatást ajánljuk szíves figyelmébe.

A www.nfu.hu honlapon az „Eredmények” menüpont alatt a Támogatott projekt keresőben a közvetett kapcsolatot, továbbá a pályázat címét kiválasztva megtekinthetőek a támogatást nyert projektek, a pályázó neve, és a projekt megnevezése bontásban. Ehhez kapcsolódóan a projektekre vonatkozó alapadatok is megtekinthetőek, amelyen belül a „Kifizetések adatai”, illetve a „Projektvégrehajtás adatai” pontban szerepelnek a kifizetések nyilvánosan megismerhető részletei, továbbá a közérdekű Projekt Előrehaladási Jelentések (PEJ).

A pályázati kiírás első szakaszának támogatott projektjei lekérhetőek a fent említett Támogatott projekt keresőben. A második szakaszban (2012. szeptember 1-jétől október 15-ig) beérkezett pályázatok jelenleg döntés-előkészítés alatt vannak.

Szíves megértését köszönjük!

Továbbiakban felmerülő kérdéseit az Ügynökség telefonos ügyfélszolgálatán, a 40/638-638-as kék számon, valamint a honlapon elérhető E-ügyfélszolgálat felületen is felteheti munkatársainknak.

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által működtetett Ügyfélszolgálat elektronikus elérhetősége 2012. július 2-től megváltozott. Kérdéseikkel a www.nfu.hu honlapon történt regisztrációt és belépést követően az E-ügyfélszolgálat menüpont alatt fordulhatnak ügyintézőinkhez az alábbi link alatt:

http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Szíves figyelmébe ajánljuk új honlapunkat, valamint az Új Széchenyi Terv Facebook-oldalát:
www.ujszechenyiterv.gov.hu
http://www.facebook.com/EgyuttFejlodunk

Kérjük, látogassa és kövesse figyelemmel oldalainkat, legyen hírvivője az Új Széchenyi Terv eredményeinek!

Üdvözlettel:
Ügyfélkapcsolati Osztály
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Kék szám: 06-40/638-638
E-mail: http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
További információk: www.nfu.hu

idézett részek megjelenítése