TÁMOP-2.3.6.B-12/1 - Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban

Az igénylés részben sikeres volt.

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Ügynökség!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

1. Mely szervezetek a TÁMOP-2.3.6. "A" komponensének nyertesei?
2. A nyertes szervezetek tényleges tulajdonosi szerkezetét?
3. Mikor várható a "B" komponens indulási dátuma?
4. Mi a pályázat várható kezdete?
5. Mi az oka annak, hogy 11 nappal a pályázat benyújtásának kezdete előtt a weboldalon található pályázati útmutatóban még mindig téves indulási dátum szerepel?
6. Mi az oka annak, hogy 11 nappal a pályázat benyújtásának kezdete előtt a weboldalon még mindig nem található a pályázati kitöltőprogram?

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2013. május 23.

Üdvözlettel:
Hartung Ariel

NFÜ Központi Publikus Cím,

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönettel fogadtuk a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez küldött
megkeresését, melyre munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül
válaszolnak.

 

A válasz megérkezéséig szíves türelmét és megértését kérjük.

 

Egyúttal tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által
működtetett Ügyfélszolgálat elektronikus elérhetősége megváltozott.
Kérdéseikkel a [1]www.nfu.hu honlapon történt regisztrációt és belépést
követően az e-Ügyfélszolgálat menüpont alatt fordulhatnak ügyintézőinkhez
az alábbi link alatt:

 

http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Továbbiakban felmerülő kérdéseit az Ügynökség telefonos ügyfélszolgálatán,
a 40/638-638-as kék számon, valamint a honlapon elérhető E-ügyfélszolgálat
felületen is felteheti munkatársainknak. 

 

Üdvözlettel:

Ügyfélkapcsolati Osztály 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Kék szám: 06-40/638-638

E-mail: [2][NFÜ request email]

További információk: [3]www.nfu.hu

idézett részek megjelenítése

NFÜ Központi Publikus Cím,

Tisztelt Hartung Ariel!

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez érkezett, „TÁMOP-2.3.6.A-12/1 A fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” című pályázattal kapcsolatos megkeresése tárgyában az alábbiakról tájékoztatjuk.

1. A TÁMOP-2.3.6.A-12/1 komponens nyertesei megtalálhatók a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján, a „Támogatott projektkereső” menüponton belül (http://www.nfu.hu/content/10814).
A kereső modul „2. Szűrés” felületén a TÁMOP - Társadalmi Megújulás Operatív Program kiválasztását követően, a támogatási konstrukció (TÁMOP 2.3.6.A-12/1 A fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása) megadásával paraméterezhető a pályázat. Ezt követően a „Keresés” gombra klikkelve jeleníthetők meg az eredmények, azaz a 6 nyertes pályázó régiónként.
2. A nyertes szervezetek tulajdonosi szerkezetére vonatkozóan Ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik információval, ezért javasoljuk a Kedvezményezettek megkeresését a kérdésben.
3-4. A TÁMOP-2.3.6.B-12/1 komponens beadási határideje megváltozott. Jelen információink alapján a pályázatok benyújtása 2013. június 3-tól lehetséges. Felhívjuk azonban szíves figyelmét, hogy ez az időpont a pályázat előfeltételének számító képzések teljesítéséhez igazodik. Az esetleges módosításról – honlapunkon – közlemény formájában értesítjük tisztelt Pályázóinkat.
5. Amennyiben a képzések befejezésére vonatkozóan, amelyhez a pályázat beadási határideje igazodik, pontos információval rendelkezik Ügynökségünk, a Pályázati Útmutatóban szereplő 2013. június 3-i dátumot, a pályázati dokumentációnál is megjelenő közleményben módosítjuk. A közlemény az alábbi elérhetőségen lesz megtekinthető: http://www.nfu.hu/doc/3581.
6. A pályázat módosuló benyújtási dátumát megelőzően a kitöltő program elérhető lesz honlapunkon, amelyről – közlemény formájában – tájékoztatjuk tisztelt pályázóinkat.

Köszönjük a megkeresést!

Továbbiakban felmerülő kérdéseit az Ügynökség telefonos ügyfélszolgálatán, a 40/638-638-as kék számon, valamint a honlapon elérhető E-ügyfélszolgálat felületen is felteheti munkatársainknak.

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által működtetett Ügyfélszolgálat elektronikus elérhetősége 2012. július 2-től megváltozott. Kérdéseikkel a www.nfu.hu honlapon történt regisztrációt és belépést követően az E-ügyfélszolgálat menüpont alatt fordulhatnak ügyintézőinkhez az alábbi link alatt:

http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Szíves figyelmébe ajánljuk az Ügynökség arculati és kommunikációs elemeit tartalmazó www.ujszechenyiterv.gov.hu honlapját, valamint az Új Széchenyi Terv Facebook-oldalát:

http://www.facebook.com/EgyuttFejlodunk

Kérjük, látogassa és kövesse figyelemmel oldalainkat, legyen hírvivője az Új Széchenyi Terv eredményeinek!

Üdvözlettel:
Ügyfélkapcsolati Osztály
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Kék szám: 06-40/638-638
E-mail: http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
További információk: www.nfu.hu

idézett részek megjelenítése