Szerződések 2018-2021

Erdélyi Katalin made this Közérdekűadat request to Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Automatic anti-spam measures are in place for this older request. Please let us know if a further response is expected or if you are having trouble responding.

Az igénylés sikeres volt.

Tisztelt Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre a 2018.01.01. és 2021.11.09. között kötött, nettó 5 millió forintot elérő szerződések listáját, amely tartalmazza a szerződések dátumát, tárgyát, összegét, és a szerződéses partnerek nevét.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) és (5) bekezdése alapján adatigénylésem teljesítéséért költségtérítés kizárólag akkor állapítható meg, ha az adatigénylés teljesítése a közfeladatot ellátó szerv alaptevékenységének ellátásához szükséges munkaerőforrás aránytalan mértékű igénybevételével jár. Ilyen esetben az adatkezelő jogosult az adatigénylés teljesítésével összefüggő munkaerő-ráfordítás költségét költségtérítésként meghatározni. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatokra tekintettel költségtérítést állapítana meg. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot, az adatigénylés teljesítésével kapcsolatos munkaerő-ráfordítás mértékét és annak óradíját.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH/2015/4710/2/V. számú állásfoglalásából következően a jelen adatigénylés az Infotv. 29. § (1b) bekezdése alapján nem tagadható meg, mivel tartalmazza az adatigénylő nevét és elérhetőségét. Ezen túlmenő adatok megadását az adatkezelő NAIH állásfoglalás szerint nem kérheti, továbbá nem jogosult a személyazonosság ellenőrzésére sem.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2021. november 9.

Üdvözlettel:

Erdélyi Katalin

Polgármesteri Hivatal, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Tisztelt Levélíró!

 

Ön Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának központi
címére küldte üzenetét. Kérjük, hogy ezt a címet ne használja politikai
tartalmú üzenetek küldésére, ezeket ugyanis nem áll módunkban továbbítani,
azokat olvasatlanul töröljük. Amennyiben valamely sajtószerv részéről
szeretne velünk kapcsolatba lépni, használja a
[1][email address] címet! Dr. Márki-Zay Péter polgármester
részére szóló üzeneteit a [2][email address] címre küldheti.

 

Köszönjük megértését!

 

Tisztelettel:

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város

Polgármesteri Hivatala

References

Visible links
1. mailto:[email address]
2. mailto:[email address]

Polgármesteri Hivatal, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Tisztelt Asszonyom!

A kért adatok az alábbi linken elérhetők, az adatokat folyamatosan frissítjük.

https://hodmezovasarhely.hu/szerzodesek-...

Tisztelettel:

dr. Tatár Zoltán
jegyző
Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.
Telefon: 62/530-146, e-mail: [email address]

idézett részek megjelenítése

Tisztelt dr. Tatár Zoltán!

Köszönöm szépen a gyors választ.

Üdvözlettel:

Erdélyi Katalin