Tisztelt Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre, a Youtube.comon 2011. december 17-én az UjNemzedek2012 felhasználó által közzétett "Minden ideköt" című film (http://www.youtube.com/watch?v=NDlXbfZ63ks) elkészítésének - melyet a KIM megbízásából a The Imagement készített - részletes költségvetését.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2012. május 29.

Üdvözlettel:

Merker Dávid

2 Melléklet

 

 

 

[1]címer

KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI

MINISZTÉRIUM

Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság

 

 

 

Tisztelt Merker Dávid!

 

Az Új Nemzedék Jövőjéért Program PR filmjére vonatkozó kérdésére a csatolt
dokumentumban található tájékoztatást adjuk.

A válaszban szereplő link [2]ide kattintva is elérhető.

 

Tisztelettel:

 

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium

Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság

 

 

 

idézett részek megjelenítése

Magyar Gabriella hozzászólt ()

Végül is a részletes költségvetés hol van?
A link az nem link.

Adminisztrátor hozzászólt ()

Kedves Magyar Gabriella!

Itt a link: http://www.kormany.hu/download/d/06/5000...

A rendszer a levelekből eltávolítja az email címeket, illetve a linkeket. Utóbbiakat egy "hivatkozások" listában az üzenet végén összegyűjti. Sajnos ez a lista csak akkor látható, ha az "idézett részek megmutatása" linkre kattint az üzenet alján.

Ez így valóban nem túl szerencsés, felírtam a tennivalók listájára, hamarosan javítunk a levelek megjelenítésén.

üdv: admin

Magyar Gabriella hozzászólt ()

Szuper, köszi.
A zip file-ban van 25 file, összesen 49 mb terjedelemben. Ebből melyik a költségvetés?

Gondolom, aki elfogadta az adatigénylést, az rá tud bökni arra az egy file-ra.
Rengeteg fölösleges, zavaró file van a listában, pl. a "Részvételi felhívás - TED cafeteria" semmiképpen sem nevezhető költségvetésnek.
Sok - sok info, amiből talán valaki sok melóval összerakhatja azt az adatot, amit eredetileg az adatgazdának kellett volna szolgáltatnia.

Amit ki akarok nyögni, hogy ok hogy küldenek valamit, de ha az nem ADAT, hanem bármi más, akkor csak meg lehet kérni az adatgazdát, hogy (adófizető állampolgárként ugyan hadd értsem meg én is, hogy mit mire költenek) áttekinthető adatot adjon?
És nehogy valaki feldobja azt a demagóg érvet, hogy nincs meg hozzá a végzettségem, mert szerintem ebben is meg kell hogy legyen a konszenzus, hogy pl. egy átlag érettségivel megérthető legyen egy ilyenfajta költségvetés. Egyébként megvan a végzettségem, azért merészelem ezt a hozzászólást is bekalapálni.