Kommunális adó bevezetése és felhasználása, amiért ellenzékbe még tüntetést is szervezett.

Ezt az igénylést visszavonta az azt benyújtó személy. Előfordulhat, hogy az alábbi levelezésben megtalálja ennek magyarázatát.

Juhász Jánosné

Tisztelt Budapest XIV. kerület Zuglói Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

(__ IGÉNYELT ADATOK MEGJELÖLÉSE __)

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2012. június 21.

Üdvözlettel:

Juhász Jánosné

Németh Csaba hozzászólt ()

Az "IGÉNYELT ADATOK MEGJELÖLÉSE" részt elfelejtette kitölteni az adatigénylő.

dr. Halmai-Kuron Gabriella, Budapest XIV. kerület Zuglói Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Link: [1]File-List

Tisztelt Juhász Jánosné!

 

 

2012. április 22-én Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat
Internet portáljára érkezett közérdekű adatokkal kapcsolatos megkeresésére
az alábbi tájékoztatást adom.

az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról ^ szóló
2011. évi CXII. Törvény 28. § (3) bekezdése értelmében, amennyiben az
adatigénylés nem egyértelmű, az adatkezelő felhívja az igénylőt az igény
pontosítására.

Kérem, hogy a fentiek értelmében határozottan jelölje meg azokat a
közérdekű adatokat amelyeket szeretne elektronikus úton megkapni, mert a
fenti megkeresésében nem nevesítette azokat.

Kérem tájékoztatásom elfogadását.

Tisztelettel: Dr. Halmai-Kuron Gabriella

                         adatvédelmi felelős

 

References

Visible links
1. file:///tmp/cid:[email protected]

Juhász Jánosné

Tisztelt dr. Halmai-Kuron Gabriella!

Elnézést ha nem voltam egy értelmű.A kommunális adóval kapcsolatban, szeretném a Bizottsági ülések jegyzőkönyvét megkapni,mert nagyon érdekelne hogy kik azok aki helyettünk döntöttek, és olyan mértékű adót szavaztak meg amiért két évvel ezelött letolvajozták az akkori vezetést.Arra is kíváncsi lennék hogy közülük kik akik Zuglói lakók és kik akik csak itt dolgoznak mint Polgármester Úr mondván "szeretik Zuglót". Az is felháborított mikor a HVG-ben olvastuk a cikket hogy egy Debreceni tanácsadó barátnak több mill. lett kifizetve. Kérdésemre a Polgármester úr nem volt hajlandó válaszolni. Arra kérdésemre sem kaptam választ hogy a konzultáció csak akkor érvényes ha mindenbe beleegyező a válasz? Mondanom se kell ez is válasz nélkül maradt.

Válaszát előre is köszönöm.Juhász Jánosné.

Üdvözlettel:

Juhász Jánosné

dr. Halmai-Kuron Gabriella, Budapest XIV. kerület Zuglói Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Tisztelt Juhász Jánosné!

A mai napon érkezett és pontosított közérdekű adatokkal kapcsolatos megkeresésére az alábbi tájékoztatást adom.

A kommunális adóval kapcsolatos Bizottsági ülések és Képviselő testületi ülések jegyzőkönyvei a Hivatal honlapján www.zuglo.hu megtalálhatóak.

Az alábbi linkre kattintva közvetlenül elérheti a 2011. és 2012.ülések jegyzőkönyveit.

http://192.168.97.59/omtr/omtr.nsf/jegy?...

A Képviselő-testület a kommunális adót tárgyalta:
2011. december 15.
2012. március 01.
2012. 03. 29.
2012. május 31.ülésén.

Ezen kívül a Pénzügyi és az Ügyrendi Bizottság is tárgyalta az ügyet.

A képviselők lakcím adatai személyes az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény 3 § 2. pontja szerint személyes adatnak minősülnek így azok az érintettek hozzájárulása nélkül nem adhatók meg.
Kérem tájékoztatásom elfogadását.
Tisztelettel: Dr. Halmai-Kuron Gabriella
adatvédelmi felelős

idézett részek megjelenítése

Juhász Jánosné

Tisztelt dr. Halmai-Kuron Gabriella!

Válaszát megköszönöm, de elfogadni nem tudom mivel a jegyzőkönyvekhez nem lehet hozzájutni.Két napja sikertelenül próbálkozok.A képviselők lakcím adatait a beleegyezésük nélkül nem lehet kiadni,és a mienket igen?- amire a Konzultációs kérdéseket küldték.Az egyik kérdés felett őn is át siklott,a Debreceni több milliós kifizetés, amit tanácsadás címen fizettek ki, és nyilvánosságra került.Válaszukat kitartóan várom.

Üdvözlettel:

Juhász Jánosné

Juhász Jánosné

Tisztelt dr. Halmai-Kuron Gabriella!

Mivel kérdésemre határidőn belül semmilyen választ nem kaptam szeretném a figyelmét felhívni,hogy az ajánlott link még a mai nap sem elérhető.Nagyon kíváncsi vagyok hogy kik azok a képviselők akik ígéreteiket megszegve hoztak olyan határozatokat amelyeket régebben olyan nagy hangon bíráltak és most hatalomra kerülve elengedhetetlennek tartanak. Ismételten leírom hogy a képviselők adatai csak annyiban érdekelnek, hogy ki az aki lakja Zuglót, és nem csak szereti, mert nem mindegy.Kívül állók nem tudják úgy a szívükön viselni a kerület sorsát mint aki itt él. Sajnos ez a véleményem a Polgármester Úrra is vonatkozik.

Üdvözlettel:

Juhász Jánosné

dr. Halmai-Kuron Gabriella, Budapest XIV. kerület Zuglói Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

3 Attachments

Tisztelt Juhász Jánosné!

A közérdekű adatokkal kapcsolatos megkeresésére az alábbi tájékoztatást adom.

A kommunális adóval kapcsolatos Képviselő testületi ülések jegyzőkönyveit levelem mellékletéhez csatolom, ebben megtalálja a Képviselő testület tagjait akik a döntésben részt vettek. Változatlanul fenntartom az álláspontomat mely szerint a képviselők lakcím adatai személyes az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény 3. § 2. pontja szerint személyes adatnak minősülnek így azok az érintettek hozzájárulása nélkül nem adhatók meg.

Kérem tájékoztatásom elfogadását.

Dr. Halmai-Kuron Gabriella
adatvédelmi felelős

idézett részek megjelenítése

Kiss Károly hozzászólt ()

A 2012. június 29-i levélben szereplő link belső címre mutat, csak a Hivatalon belül érhető el ilyen formában.
A helyes link:
http://www.zuglo.hu/omtr/omtr.nsf/jegy?O...

Tisztelt dr. Halmai-Kuron Gabriella!

Mai nappal visszavonom igényem mely arra vonatkozott, hogy a kommunális adó bevezetésére kérjek elfogadható választ.Ezt nem kaptam meg,de mivel úgy általában figyelem a híreket tisztába vagyok vele hogy a Polgármester úr, még mindig vissza mutogat Weinek Leonárdra, pedig nagyon jól tenné ha ön vizsgálatot is végezne. Mindig kiszivárog, hogy mennyi pénzt hova költöttek el és azt is érzékeljük, hogy míg az előző vezetés biztonsági okokból felszereltetett térfigyelő kamerákat és üzemeltette is addig ezek most dísznek vannak és a tolvajok tudják is. Pár napja a házunk sarkánál egy fiú kitépte a nyakláncot a nyakamból és a rendőrséget kértem hogy lehetne-e vissza nézni, és lenne egy kiinduló pont a személy leírást megerősíteni amit adtam. Az volt a válasz, hogy nem működik. Kérdem én akkor minek. Szóval nagyon elkeserítő amikor az ember csak átveréssel és hazugsággal találkozik és mindezt a keresztény embereknek vallott vezetők teszik. Köztudott az is a Zuglóiak körében, hogy mennyi pénz vándorol a barátoknak. Annyira nem titok hogy több cikk is napvilágot látott ez ügyben. Semmi gond tanultak a Zuglóiak és remélem önök is levonták a tanulságot. Lesz miért vezekelni a felszentelt irodájában. Mert azt sem felejtettük el hogy nagy csinadrattával ezt tette és ezt a Klubrádióban Bolgár Györgynek is lenyilatkozta. Jó lenne nem elfelejteni, hogy egyszer lehet csak palira venni az embereket!

Üdvözlettel:

Juhász Jánosné