Tisztelt Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre Kazincbarcika Város Önkormányzatával kötött
"Svájci Hozzájárulás a kibővített Európához Együttműködési Program Magyarországgal I.Regionális fejlesztés program keretében megvalósuló „Kazincbarcika és vonzáskörzete munkahelyteremtő fejlesztése” projekt keretében végrehajtandó feladatok szervezése,lebonyolítása" tárgyú szerződésben (http://kimittud.atlatszo.hu/request/1600...)
vállalt feladatokkal kapcsolatban, azok teljesítésekor
2013.12.21-ig keletkezett valamennyi kiadás tételes felsorolását, feltüntetve a kiadások nevét/okát és összegét, valamint a szerződéses partnerek nevét.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2013. december 21.

Üdvözlettel:

Erdélyi Katalin

Göndörné Veres Judit,

1 Melléklet

Tisztelt Göndörné Veres Judit!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében az adatgazda a közadatigénylésben kikért adatok jelentős terjedelmére hivatkozva az igénylés teljesítési idejét maximum 15 nappal meghosszabbíthatja, illetve az igénylőtől a másolási (szkennelési) költségek megtérítését kérheti; valamint ha az igénylő elektronikus formában (email-ben) kérte az adatokat, úgyis kell azokat számára továbbítani.

Az infotörvény szerint tehát nem szükséges személyes találkozó egy közérdekű adatigénylés teljesítéséhez.

Azonban segítőkészségét értékelve eleget teszünk megtisztelő meghívásának, és munkatársammal 2014. január 28-án 16 órakor felkeressük Önt a Barcika Art Kft. telephelyén (Kazincbarcika, Fő tér 5.), ahol az Ön által említett 600 db-nál is több dokumentumot - a másolást helyettesítendő - lefényképezzük, hogy levegyük ezt a jelentős munkaterhet a Barcika Art Kft. válláról, mert természetesen nem célunk a cég működésének hátráltatása.

A későbbi félreértések elkerülése érdekében az Önnel folytatott beszélgetést diktafonon rögzíteni kívánom, ehhez kérem szíveskedjen hozzájárulását adni.

Köszönettel és üdvözlettel:

Erdélyi Katalin

Tisztelt Göndörné Veres Judit!

Kérem a hangfelvételhez valamint fényképezéshez való hozzájárulását tartalmazó válaszát a mai nap folyamán elküldeni szíveskedjen.

Köszönettel és üdvözlettel:

Erdélyi Katalin

Barcika ART Kft,

1 Melléklet

  • Attachment

    ISO 8859 1 Q Erd E9lyi Katalin v E1laszlev E9l Fiatal belv E1ros 20140127 2Ep ISO 8859 1 Q df.pdf

    224K Download View as HTML

--
Rostásné Kocsis Zita 
titkársági ügyintéző 
+36 20/2644-915
Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft.
Kazincbarcika, Fő tér 5.
3700
e-mail: [1][Barcika Art Kft. request email]

References

Visible links
1. mailto:[Barcika Art Kft. request email]

Tisztelt Göndörné Veres Judit!

Köszönöm tájékoztatását, várom az adatokat. További kérdéseim esetén természetesen keresni fogom.

Üdvözlettel:

Erdélyi Katalin

Tisztelt Göndörné Veres Judit!

Sajnálattal látom, hogy 2013.december 21-én benyújtott közadatigénylésemet írásos ígéretével ellentétben a mai napig (2014.február 17.) sem teljesítette.

Mint bizonyára Ön is tudja, az igénylés megválaszolásának határideje 2014.január 5-én, az Ön által 2014.január 27-én (vagyis a válaszadási határidőn túl) küldött 15 napos hosszabbítás pedig a múlt héten, 2014.február 11-én járt le.

Sajnos csak arra tudok gondolni, hogy a korábban Ön által kezdeményezett találkozó utolsó pillanatban (a találkozó előtti napon 16:00 órakor) való lemondásával, és az ugyanakkor bejelentett 15 napos hosszabbítással csupán az igénylés perelhetőségének határidejéből való kifutást, vagyis tulajdonképpen a kért közérdekű adatok kiadását szerette volna elkerülni.

Ez az eljárás, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek teljes mértékben figyelmen kívül hagyása egy kommunikációs cégtől, és annak ügyvezetőjétől különösen megdöbbentő.

Üdvözlettel:

Erdélyi Katalin

Buza Orsolya,

1 Melléklet

Tisztelt Erdélyi Katalin!

A BARCIKA Art Kft. megbízásából eljárva, csatoltan megküldöm a
"Kazincbarcika és vonzáskörzete munkahelyteremtő fejlesztése " c. projekt
tárgymegjelölésű közérdekű adat kiadása iránti kérelmére, a kért adatokat
tartalmazó táblázatot.

Tisztelettel: BARCIKA Art Kft.
Képv.: dr. Buza Orsolya

Tisztelt dr.Buza Orsolya!

Köszönöm szépen.

Üdvözlettel:

Erdélyi Katalin