Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány szerződése

Az igénylés részben sikeres volt.

Tisztelt Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány (Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia) között az Alcsúti Arborétum üzemeltetésére kötött megálapodást, szerződést.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2012. november 13.

Üdvözlettel:

Horn Gabriella

Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság

1 Melléklet

Tisztelt Horn Gabriella!

 

Mellékelten küldjük a kért anyagot.

 

Üdvözlettel:

 

Rusz Gabriella

 

Titkárság

Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság

Tel.: + 36 1 391 4610

Fax: + 36 1 200 1168

E-mail: [Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság request email]

www.dinpi.hu

A környezet védelme érdekében kérem, mérlegelje, szükséges-e levelem kinyomtatása!

 

 

 

Horn Gabriella (Fiók felfüggesztve) hozzászólt ()

A szerződés mellékleteit nem küldték meg.