Tisztelt Szentgotthárd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre a Carpathia Zrt.-vel kötött összes szerződést, minden melléklettel együtt.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2013. február 11.

Üdvözlettel:

Erdélyi Katalin

Szentgotthárd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

2 Melléklet

This is the mail system at host perec.tyrell.hu.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<[Szentgotthárd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal request email]>: host mx.t-online.hu[84.2.44.11] said: 550
5.1.1 <[Szentgotthárd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal request email]>: Recipient address rejected:
Recipient address does not exist (in reply to RCPT TO command)

Ismét elküldtük a kérést a Szentgotthárd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal címre, új kapcsolattartási cím használatával.

Polgármesteri Hivatal Titkárság [Szentgotthárd], Szentgotthárd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Tisztelt Erdélyi Katalin!

Kérem, hogy a korábbi, a Carpathia Zrt.-vel kapcsolatos e-mail-jét szíveskedjék más formátumban megküldeni, mert az előzővel nem tudunk dolgozni, mivel rengeteg betű helyett ikonok jelennek meg.
Kérésével csak ezt követően tudunk foglalkozni.

Köszönettel:

Szép Renáta
titkársági ügyintéző

Szentgotthárdi Polgármesteri Hivatal
Polgármesteri titkárság
9970 Szentgotthárd Széll Kálmán tér 11.
Tel: 94/553-019; Fax: 94/553-055
Mobil: 70/213 7513

Tisztelt Szép Renáta!

2013.februar 11-en kelt kozadatigenylesemet ismetelten elkuldom, ezuttal ekezetek nelkul, remelhetoleg igy mar el fogjak tudni olvasni.

"Tisztelt Szentgotthard Varos Onkormanyzat Polgarmesteri Hivatal!

Az informacios onrendelkezési jogrol es az informacioszabadsagrol szolo 2011. evi CXII. torveny (a tovabbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdese alapjan a kovetkezo adatigenylest terjesztem elo.

Kerem, sziveskedjen elektronikus masolatban megkuldeni reszemre a Carpathia Zrt.-vel kotott osszes szerzodest, minden melleklettel egyutt.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdese szerint kerem, hogy a masolatokat es az egyeb igenyelt adatokat elektronikus uton sziveskedjen reszemre a felado e-mail cimere megkuldeni.
Ha az igenyelt adatokat barmely okbol nem lehet e-mailben megkuldeni, akkor kerem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon toltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdese szerint adatigenylesem soran a szkenneles koltsegen kivuli koltsegek megterittetesere nincs mod.
Kerem, hogy elozetesen elektronikus uton tajekoztasson arrol, amennyiben a kert iratmasolatok szkenneleseert koltsegterites megallapitasara kerul sor. Ebben az esetben kerem, hogy a tajekoztatasban mellekeljen dokumentumlistat, dokumentumonkent tuntesse fel az oldalszamot es a szkenneles koltseget.

Kerem, hogy abban az esetben, ha az igenyelt adatoknak csak egy reszet tekinti megismerhetonek, az Infotv. 30. § (1) bekezdese alapjan azokat az adatigenyles reszbeni megtagadasaval egyutt kuldje meg szamomra.

Segito egyuttmukodeset elore is koszonom.

Udvozlettel:

Erdélyi Katalin

Szép Renáta, Szentgotthárd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

1 Melléklet

Tisztelt Erdélyi Katalin!

Dr. Dancsecs Zsolt jegyző úr megbízásából csatoltan küldöm Szentgotthárd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2013. sz. határozatát a Carpathia Zrt.-vel kapcsolatban.
Jelenleg csupán ezt a dokumentumot tudom a rendelkezésére bocsátani, ugyanis a szerződés aláírása folyamatban van.

Üdvözlettel:

Szép Renáta

idézett részek megjelenítése

Tisztelt Szép Renáta!

Köszönöm a tájékoztatást.

Üdvözlettel:

Erdélyi Katalin