Berlinale filmfesztivál költségek

Az igénylés sikeres volt.

Tisztelt Magyar Nemzeti Filmalap Zrt.!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

- az MNF-nek a 2014-es Berlinale Filmfesztivállal összefüggésben felmerült összes kiadása

- Milyen rendezvényeket finanszíroztak a Berlinale Filmfesztivállal összefüggésben, ezek a rendezvények hol voltak, hány vendéget hívtak el rájuk, és ezek a rendezvények pontosan mennyibe kerültek? (rendezvény neve, célja, helyszíne, vendégek száma, a rendezvénnyel kapcsolatos minden költség, tételes bontásban)

- Az MNF-től hány fő utazott ki a fesztiválra, kik utaztak, mennyi időre, hol szálltak meg, mennyibe került a kiutazók kiutaztatása (amennyiben repülővel mentek, akkor azt is, hogy milyen osztályra szólt a repülőjegyük), mennyibe került a kiutazók elszállásolása, hol szálltak meg, továbbá, hogy milyen egyéb költségek merültek fel és milyen összegben

- Valamennyi szerződést, amelyet a Berlinaleval kapcsolatos rendezvények kapcsán közöttek, közte a helységbérletre vonatkozó szerződéseket, továbbá a fellépőkkel kötött szerzdéseket

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2014. február 10.

Üdvözlettel:

Oroszi Babett

Surguta Orsolya, Magyar Nemzeti Filmalap Zrt.

5 Attachments

 

 

From: Surguta Orsolya [mailto:[email address]]
Sent: Thursday, February 27, 2014 3:14 PM
To: 'Oroszi Babett '
Cc: 'Agnes Havas'
Subject: FW: Közérdekűadat igénylés - Berlinale filmfesztivál költségek

 

Tisztelt Oroszi Babett!

 

Csatoltan küldöm a Magyar Nemzeti Filmalap Közhasznú Nonprofit Zrt. felé
benyújtott adatigénylésükre készített válaszlevelünket.

A kért szerződések közül a zenészekkel kötött szerződés – az ügyvezető
külföldi fellépései miatt - még nem áll rendelkezésünkre aláírva. Előzetes
információk alapján hétfőn lesz módunk ezt Önnek elküldeni.

 

Üdvözlettel:

 

Surguta Orsolya

pénzügyi igazgató

 

+36-1-46-11-323

[1][email address]

[2]www.filmalap.hu

 

[3]cid:6D0322F1-F79D-4527-B8EA-17726ED7BAE5

 

 

References

Visible links
1. mailto:[email address]
2. http://www.filmalap.hu/