A csepeli bíróságon, ezen belül dr. Baitz Andrea bírónő tanácsánál kötelezőek-e a törvények a gyakorlatban?

Az igénylést már régen meg kellett volna válaszolni. A vonatkozó jogszabály értelmében a(z) Országos Bírósági Hivatal munkatársainak már ki kellett volna adniuk a kért adatokat. (részletek). Panaszt nyújthat be a következő időpontig: belső felülvizsgálat kérése .

az OBH útján
ügyszám a csepeli bíróságon: 10.P.XXI.20.859/2015, 2017. 10. 04-re kitűzött tárgyalás - IGAZOLÁSI KÉRELEM

ANTISZEMITIZMUS PANASZT
előkészítő iratként is

Tisztelt dr. Baitz Andrea bíróNŐ! Tisztelt törvényes eljárásra kötelezett jogász kollega!

Az ügy máris NYILVÁNOS! Köszönetet mondok a BLIKK-nek, az Egyéni Bírói Függetlenség és Felelősség Fórumnak és az Átlátszó Ki mit tud? felületének a nyilvánosságért! Az ügy néhány részletéről a BLIKK cikk: Játszótérről vitték el a rendőrök a volt konzult - http://www.blikk.hu/aktualis/ belfold/jatszoterrol-vittek- el-a-rendorok-a-volt-konzult/ v56sq15

Igazolási kérelemmel élek a 2017. 10. 04-re kitűzött tárgyalás tekintetében, ugyanis – törvényi kötelezettség ellenére - az ügyben nincs perindításra alkalmas keresetlevél, nem kaptam meg a dokumentációt (pl. felperes útlevelének másolatát), stb. és nem válaszolt a közérdekű adatigényléseimre sem.

Figyelmébe ajánlom a támadóim által egyik legkegyetlenebb módon ügyintézett ügyben a támadóim ejtették a vádjukat. Ehhez az kellett, hogy a bíró – törvényi kötelességével összhangban - végül mégiscsak hajlandó volt figyelemmel lenni a törvényre.

Figyelmébe ajánlom még az egyezségi javaslatomat, amelyet ugyanis – törvényi kötelezettség ellenére - ön nem volt hajlandó még megemlíteni sem. Kérem, hogy az egyezségi javaslatomat – törvényi kötelességével összhangban – törvényesen szíveskedjen intézni, mert megoldást hozhat!

Figyelmébe ajánlom még – törvényes védekezésül - a panaszolt ügyvéd elleni magyar és osztrák büntetőeljárásokat, az ön legfőbb munkáltatójához, a köztársasági elnökhöz írt panaszomat, az előkészített nemzetközi jogérvényesítést.

Kérem, kövesse törvényeinket és a csepeli bíróság bírójának eljárását, aki szintén évek múltán látta be, hogy elkésett magánvád alapján tilos ügyet intézni. Fontos, hogy – törvényi kötelességével összhangban - belátta! Sajnos ön is, tisztelt dr. Baitz Andrea bíróNŐ, szintén évek óta gyötör engem jogellenesen perindításra alkalmatlan keresetlevél alapján! Kérem, ön is lássa be, hogy ez nem lehetséges, valahogy – törvényi kötelességével összhangban – intézze el, hogy a jogellenes meggyötrésünk mihamarabb befejeződjön. Törvényeink szerint a perindításra alkalmatlan keresetlevél alapján el sem indulhatott volna a per!
Így – munkáját elősegítendő – NYILVÁNOSAN az alábbi, a szakmai tevékenységét érintő közérdekű adatigényléssel élek (összhangban az Infotv. 3. § 5. pontjával), amelyet törvényileg köteles törvényesen, érdemben megválaszolni!
- A csepeli bíróságon és ezen belül az ön tanácsánál kötelezőek-e a törvények? Igen? Nem?
- Van-e utasítás arra, hogy nekem tilos igazat adni? Igen? Nem?A törvények védik a gyermekeimet és engem!
- Andrea utónévvel ön NŐ! Az Andrea utónév egyéb esetekben is női név-e, pl. „dr. Minta Andrea” az női név-e? Igen? Nem?
- Az ön tanácsánál kötelező-e az alperest felperes személyazonosságáról – törvényeinkkel összhangban - tájékoztatni?
- Kamu címekről önnél lehet-e osztrák állampolgár gyerekekre követelőzni? Pl. közintézményi címről, olyan címről, ahonnan felperes nem idézhető, külföldi hotelből? Igen? Nem?
- Az ön tanácsánál a pereskedéshez szükséges-e a törvényileg kötelező, perindításra alkalmas keresetlevél? Igen? Nem?
- Részt vett-e ön áldozathibáztatás elleni érzékenyítésen? Igen? Nem?
- Kötelező-e törvényesen intézni az ön tanácsánál az egyezségi javaslatot? Igen? Nem?
- Milyen törvényes eszközzel lehet elérni a csepeli bíróságon, hogy a bíró az alperest és gyermekeit védő törvényeket – törvényi kötelességével összhangban figyelembe vegye?
- Kötelező-e a gyakorlatban – a törvényi kötelességével összhangban – a bírónak törvényesen megválaszolni a közérdekű adatigényléseket? Igen? Nem?
- Kötelező-e bíróságnak – a törvényi kötelességével összhangban – feljelentenie a törvényszegő ügyvéd ügyünkbeli, bűncselekmény(ek) alapos gyanúját felvető jogsértéseit? Igen? Nem?
Bízom benne, hogy legkésőbb a nemzetközi fórumokon sikerül törvényes eszközökkel leállítani a bennünket botrányos és brutális törvénytelenséggel támadó ügyvéd jogsértéseit.
- A korábban benyújtott közérdekű adatigényléseimre is várom – a törvényi kötelességgel összhangban – a törvényes, érdemi válaszokat. A segítő együttműködést előre is köszönöm. Törvényileg kötelező törvényes eljárásukat továbbra is kérem, amely esetén kicsi gyermekeim ügye hamar megoldódna. Kérem, hogy az ügyből ránk semmiféle anyagi és egyéb teher ne háruljon! Valamennyi korábbi beadványomat fenntartom! Valamennyi észrevétel ismeretlen tettes(ek) ellen irányul.
2017. 10. 02. dr. Hidasi Edit (eredeti iratként is)

Kodifikació OBH, Országos Bírósági Hivatal

1 Melléklet