Az albán származású migránsnak be kell-e tartania Magyarországon a magyar törvényeket?

Az igénylés részben sikeres volt.

NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉS
BLIKK cikk az ügyünkről:
Játszótérről vitték el a rendőrök a volt konzult - http://www.blikk.hu/aktualis/ belfold/jatszoterrol-vittek- el-a-rendorok-a-volt-konzult/ v56sq15

az Európai Bizottsághoz ANTISZEMITIZMUS és ALAPJOGI panaszt előkészítő iratként
15 napos törvényileg kötelező válaszadási határidő!
Kérem a Legfőbb Ügyészséget is, hogy – törvényi kötelességükkel összhangban állítsák le az ügyvéd törvénytelenségeit! Köszönöm.

tájékoztatásul: illetékes magyar és osztrák hivatalos szervek, jogvédők, sajtó

ügyszám a kiskunfélegyházi gyámhivatalnál:
BK-07/HGYO/00743-17/2017

NYITOTT HATÁRIDŐ: csepeli bíróság – 8 napos határidővel – a számomra 2017. 07. 27-én kézbesített 0106-9Vh.1771/2016/9. sz. és 0106-9Vh.1772/2016/10. sz. végzései

Összességében ÖT ÉVE, HARMINC ALAPÜGY annak minden ága-bogával úgy, hogy a botrányos és brutális törvénytelenséggel támadó ügyvédnek NINCS az ügyeinkben törvényes ügyvédi meghatalmazása és nem nyújtott be ügyintézésre törvényesen alkalmas iratot!

Tisztelt dr. Orbán Viktor miniszterelnök úr! Tisztelt ötgyermekes családapa és tisztelt jogász kollega!
Tisztelt Miniszterelnökség!

Kicsi, most 5 és 7 éves, osztrák állampolgársággal is rendelkező gyermekeim ügyében szeretném a segítségüket kérni, tekintettel arra, hogy Miniszterelnök úr a kormányzat csúcsvezetője, így köztudomásúan Magyarország kimagaslóan nagy reálpolitikai hatalommal rendelkező döntéshozója.
Jelen ügy egyik vonatkozása már a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) előtt van. Előkészületben van – törvényes védekezésül - az ALAPJOGI ÉS AZ ANTISZEMITIZMUS PANASZ az Európai Bizottság felé.

Gyermekeim ügyében tájékozódnom kell, hogy van-e ügyünkben Magyarországon esély arra, hogy a kormányzat ÜGYINTÉZŐI SZINTEN, EGYEDI ÜGYÜNKBEN betartsa és betartassa törvényeinket és a vezetői iránymutatásokat, így pl. Miniszterelnök úr köztudomású, sokat kommunikált, pl. a jogállamiságra és a migrációra vonatkozó célkitűzéseit, vagy ügyünk kizárólag Ausztriában és egyéb nemzetközi fórumokon intézhető jogállami módon.

ÖT ÉVE, eddig HARMINC alapügyben támadja osztrák állampolgársággal is rendelkező gyermekeimet és engem egy botrányosan és brutálisan törvényszegő ügyvéd, jogellenes nyerészkedése érdekében. A gyerekeknek az ügyvéd – minden ok nélkül, durván törvénysértően – állami gondozást/örökbe adást szán, nekem – minden ok nélkül, durván törvénysértően – börtönt, hogy jogellenesen kisemmizzen bennünket.

Köztudomású, hogy a kormányzat – közpénzből finanszírozottan - ÓRIÁSPLAKÁTOKON kommunikálta: HA MAGYARORSZÁGRA JÖSSZ, TISZTELETBEN KELL TARTANOD TÖRVÉNYEINKET!
Továbbá Miniszterelnök úr – az Alaptörvénnyel összhangban - 2017. 07. 22-én Tusványoson megerősítette, hogy A FÉRFIAK ÉS A NŐK EGYENJOGÚAK és Miniszterelnök úr beszélt arról is, hogy egy muszlim közösség számára pedig ez a gondolat elfogadhatatlan!
"A legevidensebb példát hozzam, az európai ember számára az a kívánatos, hogy a férfiak és a nők egyenjogúak legyenek, egy muszlim közösség számára pedig ez a gondolat elfogadhatatlan, mert ott egy hierarchikus rendben képzelik el a férfiak és a nők viszonyát. Ez a két dolog egyszerre nem érvényesülhet."
https://www.youtube.com/watch?v=Iw_Z1QNY... (24: 38-tól)
- Továbbá Miniszterelnök úr – kezdetektől – köztudomású nyilatkozataiban ZÉRÓ TOLERANCIÁT KÖVETEL MEG AZ ANTISZEMITIZMUS TEKINTETÉBEN. (Pl. 2013-ból: http://www.mfa.gov.hu/NR/rdonlyres/66853..., 2017. 07. 21-én: http://www.hirado.hu/2017/07/21/orban-ze...)

AZ ÉN GYERMEKEIM VALÓDI APJA EGY ALBÁN SZÁRMAZÁSÚ MIGRÁNS. Mégis – az apákra is vonatkozó törvényi kötelezettségek durva megszegésével – veszélybe sodorja gyermekeinket azzal, hogy kiteszi gyermekeinket egy hallatlanul dilettáns és trehány, botrányosan és brutálisan törvényszegő ügyvédnek.

Így számomra az is hatalmas segítség, ha – törvényi kötelezettségükkel összhangban, 15 napon belül – megválaszolják a közérdekű adatigényléseimet, hogy ügyeinkhez csatolni tudjam, hogy a jelentős reálpolitikai hatalommal bíró kormányfő is – törvényi kötelességeivel összhangban - fontosnak tartja a törvények tiszteletét, jelen ügyben is.

Így a SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÜKET érintő közérdekű adatigénylésként kérem válaszukat:
A „HA MAGYARORSZÁGRA JÖSSZ, TISZTELETBEN KELL TARTANOD TÖRVÉNYEINKET!”, A FÉRFIAK ÉS A NŐK EGYENJOGÚAK, ZÉRÓ TOLERANCIA AZ ANTISZEMITIZMUS TEKINTETÉBEN vonatkozik-e Magyarországon minden migránsra is, minden albán származású migránsra is, egyedi ügyekben is? A magyar hivatalos szerveknek, pl. a kormánytisztviselőknek kötelességük-e mindig betartani és betartatni a törvényeket, érvényre juttatni Miniszterelnök úr fenti, törvényeinkkel összhangban álló célkitűzéseit? Egyedi ügyekben is? Így a mi ügyünkben is? Akkor is, ha a kicsi gyermekeket érintő családi tragédián egy törvényszegő magyar ügyvéd nyerészkedik? Vonatkozik ez a Be. 171. § (2) bekezdése szerinti feljelentési kötelezettségre is? Igen? Nem? (Jogállami válasz: IGEN!)

Törvényeink védik a gyermekeimet és engem. Jogállamban (Magyarország az Alaptörvény és felsővezetői nyilatkozatok szerint jogállam) a törvényeinknek érvényre kellene jutniuk ebben az esetben is.

Ha – a törvényeink mellett, a kommunikációjuk szerint köztudomásúan családcentrikus, gyermekbarát, bürokráciacsökkentő politikai célkitűzéseikkel is összhangban – igazán hatékonyan segíteni akarnának, akkor kérem, hogy jelezzék a kormányzati szervezetrendszerhez tartozó gyámhivatalnak, hogy ezentúl már törvényesen kell eljárniuk és – törvényi kötelességükkel összhangban – fel kell jelenteniük a gyermekeimet és engem botrányos és brutális törvénytelenséggel támadó ügyvédet.

Tény, hogy 2012. augusztusában (ÖT ÉVVEL EZELŐTT) – velem való minden egyeztetés nélkül - elhagyta az akkor 5 HETES és 2 éves gyermekeinket az albán származású, migráns férjem. Ettől még azonban – Miniszterelnök urat idézve, az Alaptörvénnyel és törvényeinkkel összhangban - a férfiak és a nők egyenjogúak.

Ránk szabadult azóta egy sokszorosan törvényszegő ügyvéd.

- A bennünket botrányos és brutális törvénytelenséggel támadó ügyvéd sok kamucéges és NAV feketelistás címre tudott – jogellenesen – működési engedélyt szerezni. A NAV feketelista az állami adóhatóságnál nyilvántartott, 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 10 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkezők listáját jelenti. Továbbá a kiskorúak jogellenes külföldre vitelére vonatkozó jogterületen a jártasságát azzal a figyelmeztetéssel hirdeti honlapján, hogy a tájékoztató nem feltétlenül felel meg a hatályos jognak.

- Az ügyvéd – törvénysértően - kitalálta, hogy – többek között - azzal fogja pokollá tenni az életünket, hogy a gyermekeimre követelőző ügyfele személyazonosságát jogellenesen eltitkolja, ráadásul egyetlen ügyben sincs törvényes ügyvédi meghatalmazása.

- A törvényszegő ügyvéd főként nyilvánvalóan hamis, NŐI néven szerepelteti a gyermekeim apjaként fellépő állítólagos ügyfelét, akinek vonatkozásában további hamis neveket is bevezetett, összesen már NÉGYFÉLÉT. Az ügyvéd hamis nevet tüntet fel az apa anyjának leánykori neveként, amely hamis névről hamis névre még meg is változik. De megváltozik a fantom születési helye is a hivatalos iratokban! Ráadásul a fantomnak – törvényi kötelesség ellenére – nincs feltüntetve a lakóhelye, vagy ez egy közintézményi cím, máskor külföldi hotel, máskor olyan külföldi cím, ahonnan a fantom nem idézhető. MINDEZ – JOGÁLLAMBAN – KÖZOKIRAT HAMISÍTÁS LENNE, DE AZ ÜGYVÉD FELELŐSSÉGÉT – TÖRVÉNYI KÖTELESSÉGÜK ELLENÉRE – SENKI NEM VIZSGÁLJA. (A magyar hivatalos szervek még arra sem képesek és/vagy arra sem hajlandóak, hogy egy útlevél másolatot megvizsgáljanak!)

- És a sokszorosan törvényszegő ügyvéd botrányos és brutális törvénytelenséggel támad. Úgy érzi az ügyvéd, hogy – jogellenes eszközökkel - emberileg, anyagilag tönkretehet két kicsi, osztrák állampolgársággal is rendelkező gyermeket és az édesanyjukat. Nyílván ebből az ügyből az ügyvéd – a jogellenes eljárásáért – bevételhez jut. Eddig kétszer volt gyermekeim ellen – minden ok nélkül, durván jogsértően - nevelésbe (állami gondozásba) vételi eljárás, hiába vagyok sokszorosan egybehangzóan igazoltan kiváló anya. Ismét fenyeget bennünket – szintén minden ok nélkül, szintén durván jogsértően – jogellenes örökbeadás veszélye. Hatalmas az ügyvéd által jogellenesen okozott emberi és anyagi kár eddig is, de továbbra sem nyugszik, nem is reagál egyezségi javaslatra, engem – szintén minden ok nélkül, szintén durván jogsértően – börtönbe akar záratni. Az ügyvéd most már olyan gátlástalan, hogy – tudtom és beleegyezésem nélkül – személyes kapcsolatot vett fel a gyerekeimmel, miközben törvényes ügyvédi meghatalmazása sincs!

- Ez ÖT éve tart, HARMINC alapügyben. Rám hárul az ügyek minden ága-boga, hogy pl. a végrehajtó – jogellenesen - nem tudja ki a végrehajtást kérő, - jogellenesen - nem ad egy bankszámlaszámot hozzá, mégis az én leánykori lakásomat/gyermekeim otthonát – jogellenesen – lefoglalta. A teljes ügy sikkasztásgyanús. Az ügyvéd nagy pénzösszegeket akar megszerezni úgy, hogy megbízója kiléte bizonytalan. Mindeközben köztudomású, hogy a hajléktalanság a gyermekek elvételével jár ma Magyarországon. Továbbá „milliós napidíjakat osztogattak a végrehajtói kamarában” – írta a sajtó nemrégiben. (http://24.hu/belfold/2017/06/16/millios-...)

Másik példa, hogy rengeteg fizetési felszólítást kapok, mert a NAV rendszerébe bekerültek az ügy jogellenes illeték és bírság vonzatai. Nyílván a NAV ebben a tekintetben adminisztratív funkciót lát el, ám valakinek érzékelnie kell, hogy még támadóm személyazonossága sincs megállapítva, hiába törvényi kötelesség.

Rengetegszer kérdezik, hogy élek-e jogorvoslattal (pl. csepeli bíróság – 8 napos határidővel – a számomra 2017. 07. 27-én kézbesített 0106-9Vh.1771/2016/9. sz. és 0106-9Vh.1772/2016/10. sz. végzésében), ám az érveimet egyszerűen ki se vizsgálják, nincs érdemi jogászi eszmecsere, indoklás, csak újabb illetékvonzat. Ezt az ügyet kötegelni kell, - a törvényi kötelezettséggel összhangban - le kell zajlania az ügyvéd büntetőjogi felelősségre vonásának és akkor minden ügy törvényesen, gyorsan lezárulhat.

Az interneten hozzáférhető az Orbán Viktor: Vert az apám ... című videó (Részletek a Vági Gábor és Jávor István által a Fekete Doboz Alapítványnak készített 1988-89-es dokumentumfilmjéből. Szó van apai erőszakosságról. - https://www.youtube.com/watch?v=GDZJUIwG...)
Ebben a videóban (0:50-től) kifejezésre juttatja Miniszterelnök úr az apai erőszak elítélését.

Még a rendszerkritikát megfogalmazók is rámutatnak, hogy látszatot még próbálják fenntartani, legalább még „álcáznak”. Pl. a Magyarországot fasisztának nevező Ungváry Rudolf így fogalmaz: „Ezek a jellemvonások egy féktelen nacionalista propagandával társítva és ráadásul folytonosan új és új ellenségképek gyártásával, teljes mértékben kimeríti a demokrácia formájába álcázott fasiszta rendszerek megnyilvánulásait. Ez egy óriási találmány. 1945 után ugyanis a nyílt fasizmussal már nem lehetne ékeskedni.” (http://24.hu/belfold/2017/07/05/ungvary-...)

Ungváry Rudolf így fogalmaz: „Orbán dönt mindenről, bírálhatatlan minden, minden erőből történik.”

A saját ügyemben én azt gondolom, hogy - mindkét megfontolási irányból közelítve – segíteniük kell!
1. Ha a törvények tisztelete, a kommunikációjuk szerint köztudomásúan családcentrikus, gyermekbarát, bürokrácia csökkentő politikai célkitűzéseik fontosak, akkor kérem, azért segítsenek.
2. Ha kizárólag a látszat fenntartása lenne fontos, akkor kérem, hogy segítsenek.
Ez egy nagyon egyszerű ügy. A törvényszegő ügyvéd már eddig is rengeteget nyerészkedett jogellenesen. Ha a magyar hivatalos szervek – törvényi kötelességükkel összhangban – érzékeltetnék vele, hogy abba kell hagyni a törvénytelenségeit, akkor törvényesen, gyorsan megoldódna az ügy.
Ha nem segítenek, akkor nekem be kell tetetnem az ügyet az osztrák sajtóba, hogy a köztudomásúan hírhedten korrupt Albániából származó migráns a köztudomásúan hírhedten korrupt Magyarországon milyen szörnyűséges törvénytelenségeknek tesz ki osztrák kiskorúakat és – törvényes eszközként - mind osztrák, mind uniós, ENSZ/CEDAW és egyéb nemzetközi fórumokon a lehető legszélesebb körben kell segítséget kérnem. Jelen ügy egyik vonatkozása már a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) előtt van. Előkészületben van – törvényes védekezésül - az alapjogi és az antiszemitizmus panasz az Európai Bizottság felé.

Az Európai Unióban és Ausztriában nincsenek már illúziók a magyar jogállamiságról.
Pl. az osztrák kancellár a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak azt nyilatkozta: „Wir haben die Brandstifter im Haus“ (http://plus.faz.net/politik/2017-07-27/w...) Az osztrák kancellár kapcsolati erőszak elleni harc és a gyermekek közötti esélyegyenlőség elkötelezett híve. Az osztrák külügyminiszter Viviane Reding a fiatalok és gyermekek helyzetével foglalkozó “My Europe” kezdeményezésének támogatója. (http://www.my-europe.org/board-of-patrons/)

Álláspontom szerint az ügyintéző szint egyszerűen túldimenzionálja a törvényszegő ügyvéd jelentőségét. Talán úgy mérlegelnek, hogy ők az ügyvéddel vannak közvetlen munkakapcsolatban, így azt csinálják, amit az ügyvéd mond nekik, legyen az bármilyen törvénytelen. Pl. ha azt kéri tőlük, hogy NŐ az apa, nekik az is mindegy! Törvényeink, Miniszterelnök úr jogállami iránymutatásai túlságosan elvontak, távoliak számukra.
Álláspontom szerint az ügyintéző szint azonban aluldimenzionálja az ügy nemzetközi jelentőségét, hogy ebben a máris nyilvános ügyben szembetűnőek a súlyos jogállamisági hiányosságok, ráadásul az ügyintézők – nyilvánosan - még Miniszterelnök úr migrációs politikáját is semmibe veszik.

Pontosan ilyen egyszerű, kicsi gyerekeket is érintő ügyekben lehetne (és törvényileg kötelezően kellene) mutatni, hogy Magyarország igenis jogállam, működnek a fékek, ellensúlyok. Ez a kormányzat érdeke is, amely felülírja azt az érdeket, hogy egy törvényszegő ügyvéd jogellenesen tovább nyerészkedjen két osztrák állampolgár kisgyermeket érintő családi tragédián.

Azzal mindenképpen egyet lehet érteni, hogy a törvényeket mindenkinek (így migránsnak, ügyvédnek, hivatalos szerveknek is) minden ügyben (egyedi ügyekben is) be kelljen tartani.

Miniszterelnök úrról az az egybehangzó álláspont, hogy kivételes tehetségű politikus. Így én biztos vagyok abban, hogy ennek az ügynek a mihamarabbi jogállami intézésében tud és fog segíteni gyermekeimnek és nekem, hogy – törvényes védekezésül – ne legyen szükség az osztrák és uniós/ENSZ botrányra.

A megkeresés azért nyilvános, hogy az ügyintézők érzékeljék, hogy ez az ügy biztosan nem marad ügyintézői szinten.

Miniszterelnök úr szavaival zárom beadványom:
„Magyarország ma nagyon fontos időszakot él meg, olyat, “amikor minden korábbinál fontosabb, hogy kiálljunk egymásért, egymás mellett és kiálljunk Magyarországért.“ ... "A magyar családok az újabb válság nélkül is nehéz helyzetben vannak már.” (Orbán videóüzenete: senkit sem hagyunk az út szélén - http://24.hu/belfold/2011/09/17/orban-vi..., https://www.facebook.com/orbanviktor/vid...)

Miniszterelnök úr arra kérte az embereket, hogy kísérjék figyelemmel ezeket a vitákat, “segítsenek bennünket, segítsenek engem abban, hogy ezeket a vitákat sikerrel vívhassuk meg, és Magyarország 2011 őszén megújulhasson, és a válságból ne gyengébben, hanem erősebben kerülhessen ki, mint ahogy oda besodródott”.
Választópolgárként Miniszterelnök úr személyes figyelmébe ajánlom a köztudomásúan szörnyűséges családjogi, gyámügyi, gyermekvédelmi anomáliákat.
Illusztrációként:
- Halász Pálma munkássága a kapcsolati erőszak elleni harc terén:
A sajnálat kevés, tettekre van szükség. Halász Pálma előadása. - 2017.07.18.
- a dr. Ravasz László és dr. Szepesházi Péter bíró urak által alapított Egyéni bírói Függetlenség és Fórum munkássága a jogállami igazságszolgáltatásért:
https://egyenibiroi.wordpress.com/
- a jogállami családjogért küzdő Apák az Igazságért Egyesület munkássága, különös tekintettel a kiskorúakat érintő durva ügyvédi anomáliákra
http://www.apakazigazsagert.org/
Javaslom és kérem, hogy ott, ahol nincs probléma, ott ne csináljanak az ügyintézők - durván törvénysértően - problémát. Pl. én sokszorosan, egybehangzóan igazoltan kiváló anya vagyok, nagy szeretettel és lelkiismeretességgel nevelem gyermekeimet. A mi esetünkben nincs másról szó, mint egy sokszorosan törvényszegő ügyvéd akar a családi tragédiánkon jogellenesen nyerészkedni. És ilyen esetben a hivatalos szervek ügyintézőinek kell annyira törvénytisztelőnek lenni, hogy betartja és betartatja a törvényt, hiszen azok mindegyike a gyerekeimet és engem védik. És ráadásul semmibe veszik még a Miniszterelnök migráns politikáját, jogállami nyilatkozatait is.

„Önálló otthon, saját lakás, szabad élet. Ez csak együtt lehetséges.” – mondta Miniszterelnök úr fenti videóban.
Ez az én esetemben nagyon egyszerű. Törvényesen kell eljárniuk a hivatalos szerveknek, ahogy törvényi kötelességük! Le kell állítani esetünkben az ügyvédi törvényszegéseket! Ne szerezhesse meg az ügyvéd – törvénytelenül, sikkasztásgyanúsan - a gyerekeim otthonát, amely a leánykori lakásom, hogy még azt sem tudni, kinek a nevében jár el, hogyan képviselhet NŐI apát! Ez – jogállamban - sikkasztásgyanús!

Szeretem a hazámat, szeretem a gyerekeimet. Itt szeretnénk – jogállami körülmények között – boldogan, békében élni, amit törvényeink biztosítanak számunkra. Köszönöm a segítségüket.

Kérem, hogy az ügyből rám semmiféle anyagi és egyéb teher ne háruljon!
Valamennyi korábbi beadványomat fenntartom.
Valamennyi észrevétel ismeretlen tettes(ek) ellen irányul.
2017. 08. 03. dr. Hidasi Edit

Közérdekű adatigénylés (ME), Miniszterelnökség

2 Melléklet

Tisztelt Címzett!

 

Mellékelve, határidőben megküldjük a Miniszterelnökség tájékoztatását az
Ön által benyújtott közérdekű adatigénylésre.

 

[1]Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: logo  

 

 

 

 

idézett részek megjelenítése

Tisztelt dr. Vidoven Árpád közigazgatási államtitkár úr! Tisztelt Jogász kollega!

Az Infotv. 3. § 5. pontjára tekintettel – ahogy válaszában Ön is idézte - a SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÜKRE vonatkozó MINDEN adat közérdekű.

Így ismételten kérem, hogy – törvényi kötelességükkel összhangban - erősítsék meg, hogy – törvényeinkkel és Miniszterelnök úr iránymutatásaival összhangban – AZ ALBÁN SZÁRMAZÁSÚ MIGRÁNSRA IS KÖTELEZŐEK MAGYARORSZÁGON A MAGYAR TÖRVÉNYEK. Minden bizonnyal meg tudja ezt erősíteni, hiszen óriásplakáton kommunikálták ezt a társadalommal.

Sajtónyilvános, hogy Miniszterelnök úr jelenleg szabadságát tölti, tehát Ön saját hatáskörben járt el. Így ha nem lenne biztos abban, hogy Miniszterelnök úrnak fontos-e a saját migrációs politikája, így az, hogy minden migráns betartsa Magyarországon a magyar törvényeket, továbbá a férfiak és nők egyenlősége és az antiszemitizmus elleni zéró tolerancia, akkor kérem, hogy legyen szíves egyeztetni a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és/vagy személyesen Miniszterelnök úrral. Köszönöm. Ön, mint - a Miniszterelnökség honlapja (http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnoks...) szerint - a Miniszterelnökség politikai főtanácsadója, 11 éves ügyvédi szakmai tapasztalattal rendelkező jogász, minden bizonnyal kiemelt figyelemmel kíséri Miniszterelnök úr jogi-politikai iránymutatásait, ideértve Miniszterelnök úr migrációs politikai célkitűzéseit is.

Megjegyzem, hogy döntését semmivel nem indokolta, hogy a szakmai tevékenységükre vonatkozó adat miért ne lenne közérdekű adat. Miniszterelnök úr a legszélesebb nemzetközi és hazai nyilvánosság előtt felvállalja a migrációs politikáját, így minden bizonnyal nincs akadálya annak, hogy ezt – törvényi kötelességükkel összhangban – megerősítsék. Jogállamban (Magyarország az Alaptörvény szerint jogállam) a törvények mindenkire kötelezőek, az albán származású migránsra is.

Jogállami válaszuk nagy segítség lenne osztrák állampolgársággal is rendelkező gyermekeim számára és számomra is, amit köszönünk.

Valamennyi észrevétel ismeretlen tettes(ek) ellen irányul.

2017. 08. 07. dr. Hidasi Edit

Közérdekű adatigénylés (ME), Miniszterelnökség

2 Melléklet

Tisztelt Címzett!

 

Mellékelve, határidőben megküldjük a Miniszterelnökség tájékoztatását az
Ön által benyújtott közérdekű adatigénylésre.

 

[1]Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: logo  

 

 

 

idézett részek megjelenítése