Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön Óvás Egyesület, kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.

Tisztelt Budapest VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre a Budapest VII. kerület Belső-Erzsébetváros teljes területén található épületekre vonatkozó, Önök által 2011.február 1. és 2012. december 31. között kiadott, hatályban vagy folyamatban lévő bontási vagy állagmegóvási engedélyek, valamint elvi építési- és építési engedélyek, illetve engedély meghosszabbítások és engedély módosítások címlistáját az eljárás megkezdésének, illetve ahol ez már megtörtént, az eljárás befejezésének időponti meghatározásával együtt.

Kérem, szíveskedjen tájékoztatni arról is, hogy a fentiek közül a folyamatban lévő eljárások hol tartanak most.

Kérem, szíveskedjen arról is információt adni, hogy az engedély alapján elkezdett bontások vagy építkezések
milyen stádiumban vannnak.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2013. február 15.

Üdvözlettel:
Perczel Anna
elnök
Óvás Egyesület

Baki Zsuzsanna, Budapest VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

2 Melléklet

Tisztelt Perczel Anna!

 

Hivatkozva a 2013. február 15.-én érkezett adatigénylésére, mellékleten
megküldöm a kért adatokat.

 

Tisztelettel: dr. Baki Zsuzsanna

Tisztelt Baki Zsuzsanna!

Köszönjük a választ. Egyúttal kérjük, szíveskedjenek adatkérésünk eddig nem teljesített részére is válaszolni: mi a 2011 február 1. és 2012 december 31. közötti adatokat kértük, de nemcsak a befejezett építési engedélyezési eljárásokról, hanem a megkezdettekről(vagyis folyamatban lévőkről) is, azzal is kiegészítve, hogy milyen stádiumban vannak jelenleg.

Önök azonban csak 2012 június 1-től kiadott engedélyekről tájékoztattak bennünket, azok közül is csak a befejezettekről. Tehát másfél év adatközlése teljes mértékben hiányzik és két év adataiból pedig teljesen hiányoznak a folyamatban lévő engedélyezési eljárások.

Köszönettel:
Perczel Anna
elnök
Óvás Egyesület

Baki Zsuzsanna, Budapest VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

3 Melléklet

Tisztelt Perczel Anna!

 

Mellékelten megküldöm a kért adatokat.

 

Tisztelettel: dr. Baki Zsuzsanna

Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön Óvás Egyesület, kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.