Tisztelt Zala Megyei Kormányhivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

A 2011. évi CXIII. törvény 25. § (4) bekezdése alapján a Zala Megyei Védelmi Bizottság elnöki posztját a Zala Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja tölti be.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre, hogy a 2014. év folyamán a Zala Megyei Védelmi Bizottság elnöke mikor, milyen jogcímen (2003. évi CXXVII. törvény 120. § (8) bekezdés mely pontja), milyen feladatra, milyen mennyiségű üzemanyagot (liter megadása benzinre és gázolajra) kapott a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól?

Kérném a részletezését, hogy az üzemanyagból mely szervezetek (pl. rendőrség, katasztrófavédelem) mennyit használtak fel a feladatra. Mely szervezeteknél mennyi üzemanyag maradt meg, ezekkel mi történt, esetlegesen a 2003. évi CXXVII. törvény 120. § (8) bekezdés c) pontja alapján a katasztrófavédelem engedélyt kapott-e a további felhasználásra.

A NAV által átadott üzemanyagnak hol és milyen módon történt a tárolása, milyen protokoll szerint jutottak a szervezetek hozzá? (Pl. egy telepen hordókban voltak, és odajártak tankolni, vagy minden szervezet vihetett magához X számú hordót?)

Az üzemanyagot kinek a megbízásából mely szervezet vizsgálta be, hogy az gépjárművekben alkalmazható?

A 2003. évi CXXVII. törvény 120. §-a alapján a NAV felé az elszámolás megtörtént-e, ha igen, mikor. Kérném az elszámolást megküldeni.

Amennyiben a Zala Megyei Kormányhivatal nem illetékes ezen közérdekű-adatigénylés teljesítésében, úgy kérem, az Infotv. előírása alapján gondoskodjanak az automatikus áttételről.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.

Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2014. december 6.

Üdvözlettel:

Kis-Guczi Péter

1 Melléklet

Kis- Guczi Péter úr részére

Tisztelt Kis- Guczi Péter Úr!

Ezúton továbbítom fenti tárgyú levelünket.

Tisztelettel:

Kiss Anna
Zala Megyei Kormányhivatal
8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi D. u. 10.
Telefon: +36/92/507-704, Telefax: +36/92/507-705
E-mail: [Zala Megyei Kormányhivatal request email]

idézett részek megjelenítése