Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön Szilágyi Angéla, kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.

Tisztelt Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!
Tisztelt Dr. Szemán Sándor Főjegyző Úr!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre, hogy

- Mennyi, milyen típusú és idős szolgálati autó van az önkormányzat tulajdonában?
- Kiknek a részére biztosít az önkormányzat szolgálati autót?
- A szolgálati autót használó személyek 2011-ben 2012-ben, 2013-ban és 2014 első félévében mennyit használták az autókat, mennyi km-t futottak?
- A megtett km-ekre mennyi üzemanyagot számoltak, használtak el, mindez mennyi forintba került?
- Az önkormányzat mennyit költött összesen 2011-ben 2012-ben, 2013-ban és 2014 első félévében üzemanyagra?
- A szolgálati autókkal magáncélra mennyi km-t tettek meg? A magánutakat az önkormányzat állta-e, mennyibe kerültek?
- A 2011. év, 2012. év, 2013. év és 2014 első félévben, évekre lebontva mennyi volt az önkormányzati gépjárművek összes fenntartási költsége (adók, üzemanyag, szerviz, autópálya díjak) gépjárművek szerinti bontásban.
- A 2011. év, 2012. év, 2013. év és 2014 első félévben, években milyen célokra és mennyit költött az önkormányzat utazási költségtérítésekre, napidíjakra, külön bontásban belföldi és külföldi szállás és étkezési díjakra?
- Kötött e az önkormányzat utazási, személyszállítási szolgáltatásvásárlásra szerződést, ha igen mikor, kivel és milyen összegben?
- Kötött e az önkormányzat utazási irodával szolgáltatásvásárlásra szerződést, ha igen mikor, kivel és milyen összegben?
- Nyíregyháza Megyei jogú Város Közgyűlésének képviselőinek, alpolgármesterinek, polgármesterének és a közgyűlés bizottságainak tagjainak a 2011.11.01 - 2014.11.01. közötti időszakban milyen kiküldetései voltak, milyen céllal, milyen úticéllal, milyen összegben. Mekkora összegű napidíjban részesültek? Milyen összegben vettek igénybe és/vagy vásároltak szállás, étkezés és reprezentációs szolgáltatást?

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és
az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre
a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben
megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu
weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2014. november 10.

Üdvözlettel:

Szilágyi Angéla

nyhjegyz, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

1 Melléklet

--

Dr Szemán Sándor

címzetes főjegyző

NYREGYHZA
MEGYEI JOG
VROS
POLGRMESTERI HIVATALA

4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
Telefon:
+36 42 524-530
Fax: +36 42 501-154
Email: [email address] [1]

Internet: www.nyiregyhaza.hu [2]

Links:
------
[1]
mailto:@nyiregyhaza.hu
[2] http://www.nyiregyhaza.hu

Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön Szilágyi Angéla, kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.