Atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft.

Tisztelt Emberi Erőforrások Minisztériuma!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus úton megküldeni részemre
azon köztisztviselők nevét, szervezeti egységét és esetleges vezetői kinevezésének tényét, illetményének összegét és a részére 2014. július hónapra folyósított helyettesítési díj összegét, akiknek a 2014. július hónapra folyósított illetménye az 556,560 Ft-ot azaz ötszázötvenhatezer-ötszázhatvan forintot meghaladta.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy az igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2014. augusztus 9.

Üdvözlettel:

Atlatszo.hu Kh. Nonprofit Kft.

Közadat (EMMI), Emberi Erőforrások Minisztériuma

Tisztelt Címzett!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) alapján megküldött közérdekű adatigénylésére hivatkozással tájékoztatom, hogy az igénylésben kért adatok jelentős számára tekintettel a határidő az Infotv. 29. § (2) bekezdése alapján 15 nappal meghosszabbításra kerül.

Üdvözlettel:

dr. Zselinszky Eszter adatvédelmi felelős

idézett részek megjelenítése

Közadat (EMMI), Emberi Erőforrások Minisztériuma

2 Melléklet

Tisztelt Címzett!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján megküldött közérdekű adatigénylésére hivatkozással mellékelten megküldöm az Emberi Erőforrások Minisztériuma válaszlevelét.

Üdvözlettel:

dr. Zselinszky Eszter adatvédelmi felelős

idézett részek megjelenítése