A fogászati ellátással összefüggő fertőzések megelőzéséről szóló módszertani levél

Az igénylés sikeres volt.

Retropajzs Egyesület a HIV-vel élőkért

Tisztelt Nemzeti Népegészségügyi Központ!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre "A fogászati egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések megelőzése" címet viselő, korábban az OEK által jegyzett módszertani levél hatályos változatát.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy az igényelt dokumentumokat elsődlegesen a kimittud.atlatszo.hu weboldalon szíveskedjék feltölteni, másodlagosan elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH/2015/4710/2/V. számú állásfoglalásából következően a jelen adatigénylés az Infotv. 29. § (1b) bekezdése alapján nem tagadható meg, mivel tartalmazza az adatigénylő nevét és elérhetőségét. Ezen túlmenő adatok megadását az adatkezelő NAIH állásfoglalás szerint nem kérheti, továbbá nem jogosult a személyazonosság ellenőrzésére sem.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2023. május 11.

Üdvözlettel:

Retropajzs Egyesület a HIV-vel élőkért

Országos Tisztifőorvos, Nemzeti Népegészségügyi Központ

1 Melléklet

Retropajzs Egyesület a HIV-vel élőkért
részére
[FOI #22439 email]

Tisztelt Adatigénylő!

Közérdekű adatigénylésére válaszolva csatoltan megküldöm a Nemzeti Népegészségügyi Központ 18772-2/2023/JF iktatószámú levelét.

Tisztelettel:

Dr. Müller Cecília
országos tisztifőorvos
megbízásából

Büdszenti Ildikó
titkársági ügyintéző

Nemzeti Népegészségügyi Központ
Országos Tisztifőorvosi Titkárság
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.
Tel.: +36 1 476 1221
E-mail: [NNK request email]

idézett részek megjelenítése