Göd Város Önkormányzata részére polgári védelmi eszközök beszerzése

Az igénylés sikeres volt.

Tisztelt Göd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

A 2023. március 20-án tartott képviselő-testületi ülés alkalmával tárgyalt és elfogadott "Javaslat a „Göd Város Önkormányzata részére polgári védelmi eszközök beszerzése 2 önállórészben” tárgyú beszerzési eljárás lezárására" című előterjesztés nyertes ajánlattevőjének, ajánlattételi eljárás során adott tételes, beazonosítható eszköz listáját soronkénti bontásban (gyártó, cikkszám)

Kérem, hogy csatolják, hogy az eszközök piaci árát ki és milyen formában vizsgálta, ha senki akkor, hogy kaphatott pénzügyi ellenjegyzést?

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) és (5) bekezdése alapján adatigénylésem teljesítéséért költségtérítés kizárólag akkor állapítható meg, ha az adatigénylés teljesítése a közfeladatot ellátó szerv alaptevékenységének ellátásához szükséges munkaerőforrás aránytalan mértékű igénybevételével jár. Ilyen esetben az adatkezelő jogosult az adatigénylés teljesítésével összefüggő munkaerő-ráfordítás költségét költségtérítésként meghatározni. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatokra tekintettel költségtérítést állapítana meg. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot, az adatigénylés teljesítésével kapcsolatos munkaerő-ráfordítás mértékét és annak óradíját.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH/2015/4710/2/V. számú állásfoglalásából következően a jelen adatigénylés az Infotv. 29. § (1b) bekezdése alapján nem tagadható meg, mivel tartalmazza az adatigénylő nevét és elérhetőségét. Ezen túlmenő adatok megadását az adatkezelő NAIH állásfoglalás szerint nem kérheti, továbbá nem jogosult a személyazonosság ellenőrzésére sem.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2023. március 21.

Üdvözlettel:

Térségi Tények

Virok-Ujlaki Anikó, Göd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

4 Melléklet

Tisztelt Térségi Tények Szerkesztősége!

A tárgyi közérdekű adatigénylésre az alábbi választ adom.

A „Göd Város Önkormányzata részére polgári védelmi eszközök beszerzése 2 önálló részben” tárgyú beszerzési (nyílt eljárás, zárt borítékos ajánlattétel) eljárásban Ajánlatkérő az Ajánlati Felhívás (a továbbiakban: AF) II. A beszerzés tárgya pontjában határozta meg a tételes műszaki tartalmat. Pontos cikkszám és gyártó meghatározása helyett, Ajánlatkérő a műszaki leírást (a beszerezni kívánt termékre jellemző több) műszaki paraméterrel határozta meg. Ajánlattevők mindkét részre nyújthattak be önállóan ajánlatot. Az AF mellékletében szereplő Excel táblázatban a "B" oszlopot csak abban az esetben kellett kitölteni, amennyiben Ajánlattevő eltért az "A" oszlopban meghatározott termék leírástól. Nyertes Ajánlattevő nem tért el a kiírt műszaki paraméterektől, ezért nem töltötte ki a "B" oszlopot.
A piaci árat Ajánlatkérő a beszerzési eljárás megindítása előtt, a beszerzési szabályzatnak megfelelően vizsgálta, indikatív árajánlatok bekérésével. A piaci ár vizsgálatához Ajánlatkérő három, egymástól független gazdasági szereplőtől kért be ind.ajánlatot, amely alapján meghatározásra került a becsült érték és meghatározásra került, hogy az fedezeten belül van. A piaci árat a lefolytatott beszerzési eljárás is alátámasztotta.
A nyertes ajánlati ár tartalmazza többek között a kiszállítás, tárolás, emberi erőforrás, előfinanszírozás, logisztika stb. költségét, valamint az esetleges késedelmi, vagy meghiúsulási kockázatot is.
Mellékletben csatolom a nyertes ajánlatot és a Kt. határozatot a döntésről.

Kérem a tájékoztatás szíves tudomásul vételét, további jó munkát kívánok,

Tisztelettel és Üdvözlettel:

                  Virok-Ujlaki Anikó
Beruházási és városüzemeltetési osztályvezető

Göd Város Önkormányzata
Gödi Polgármesteri Hivatal
Beruházási és Városüzemeltetési Osztály
E-mail: [email address]
Tel.: +3630 263 6525

idézett részek megjelenítése

Tisztelt Virok-Ujlaki Anikó!

Köszönjük a válaszát.

Kérjük, hogy csatolja, hogy melyik három cégtől kértek be indikatív árajánlatot, miért pont ezektől a cégtől? Kérjük, hogy csatolja, hogy az indikatív árajánlatok és, hogy milyen eszközöket tartalmaztak.

Üdvözlettel:

Térségi Tények

Virok-Ujlaki Anikó, Göd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

1 Melléklet

Tisztelt Térségi Tények Szerkesztősége!

A tárgyi közérdekű adatigénylésre hivatkozva, mellékelten megküldöm a kért indikatív ajánlatokat.
Kérem a tájékoztatás szíves tudomásul vételét, további jó munkát kívánok,

Tisztelettel és Üdvözlettel:

                  Virok-Ujlaki Anikó
Beruházási és városüzemeltetési osztályvezető

Göd Város Önkormányzata
Gödi Polgármesteri Hivatal
Beruházási és Városüzemeltetési Osztály
E-mail: [email address]
Tel.: +3630 263 6525

idézett részek megjelenítése