Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön Boissinot F., kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.

2013-ban osztott Európai Uniós tamogatasok ill. állami tamogatasok

We're waiting for Boissinot F. to read a recent response and update the status.

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Ügynökség!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre egy összesítést a 2013-ban megosztott európai unió tamogatasokról és a 2013-ban megosztott állami tamogatasokról. Egyrész egész Magyarorszagról nézve, másrész Hatvan varos és környéke nézve.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2014. január 20.

Üdvözlettel:
Boissinot F.

Pályázat (ME), Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönettel fogadtuk az Új Széchenyi Terv Ügyfélszolgálatához küldött
megkeresését, melyre munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül
válaszolnak.

 

A válasz megérkezéséig szíves türelmét kérjük!

 

Továbbiakban felmerülő kérdéseit a honlapon történt regisztrációt és
belépést követően elérhető [1]http://palyazat.gov.hu/eugyfelszolgalat
felületen, valamint  a 06 40/638-638-as, helyi tarifával hívható
ügyfélszolgálati telefonszámon is felteheti munkatársainknak. 

 

Üdvözlettel:

 

Új Széchenyi Terv Ügyfélszolgálat

Kék szám: 06-40/638-638

Elektronikus elérhetőség: [2]http://palyazat.gov.hu/eugyfelszolgalat

További információk: [3]http://palyazat.gov.hu

 

idézett részek megjelenítése

Tisztelt Pályázat (ME)!

A jogszabály értelmében a '2013-ban osztott Európai Uniós támogatások ill. állami támogatások' adatigénylés máig kellett volna kapni Öntől választ. Kérem minél előbb ezt kipótolni.

Üdvözlettel:

Boissinot F.

Pályázat (ME), Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Tisztelt Boissinot F.!

A Széchenyi 2020 Ügyfélszolgálatára érkezett megkeresése tárgyában az alábbiakról tájékoztatjuk.

Az Ön által kért hazai támogatások megoszlásáról nem áll módunkban tájékoztatást adni, mivel intézményrendszerünk európai uniós fejlesztési források elosztásával foglalkozik. A hazai finanszírozású projektek tekintetében javasoljuk a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot, valamint a Nemzetgazdasági Minisztériumot.

Felhívjuk a figyelmét a honlapunkon (www.palyazat.gov.hu) elérhető „Támogatott projektek” menüponton belül található „Fejlesztési információk” almenüpontra, melynek segítségével tudnak az érdeklődők informálódni a nyertes projektekkel kapcsolatban. Itt megtalálható minden olyan publikus információ, amely nyilvános harmadik fél számára is.

A Támogatott projekt kereső, Térkép fülén az alábbi szűrési feltételek kiválasztásával tudja megtekinteni a nyertes projekteket Hatvan és kistérsége tekintetében:

Régió: Észak-Magyarország
Megye: Heves
Kistérség: Hatvani

A 2. Szűrés fülön további szűrési paraméterek beállítására van lehetőség.

Köszönjük a megkeresést!

Továbbiakban felmerülő kérdéseit Ügyfélszolgálatunk 06 40/638-638-as, belföldről helyi tarifával hívható telefonszámán, valamint a http://palyazat.gov.hu honlapon történt regisztrációt és belépést követően elérhető E-ügyfélszolgálat felületen is felteheti munkatársainknak.

http://palyazat.gov.hu/eugyfelszolgalat

Szíves figyelmébe ajánljuk új honlapunkat, valamint a Széchenyi 2020 Facebook-oldalát:
http://www.szechenyi2020.hu/
http://www.facebook.com/EgyuttFejlodunk

Kérjük, látogassa és kövesse figyelemmel oldalainkat, legyen hírvivője a Széchenyi 2020 eredményeinek!

Üdvözlettel:

Széchenyi 2020 Ügyfélszolgálat
Kék szám: 06-40/638-638
E-mail: http://palyazat.gov.hu/eugyfelszolgalat
További információk:
http://www.szechenyi2020.hu/

idézett részek megjelenítése

Nem tudjuk, hogy az adatgazda válasza tartalmazza-e a kért információt – amennyiben ön Boissinot F., kérjük, jelentkezzen be, és értékelje a megkapott adatokat.