Tájékoztatás kérése bűnügyben esetlegesen érintett önkormányzati tulajdonú keszthelyi ingatlanokról

Az igénylést elutasította a(z) Zala Megyei Főügyészség.

Tisztelt Zala Megyei Főügyészség!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem szíveskedjenek tájékoztatni arról, hogy a sajtóban ismertetett bűnügyben (https://www.nyugat.hu/cikk/jutalekert_te...) érintett-e Keszthely város tulajdonát képező ingatlan. Amennyiben igen, szíveskedjenek ezeket megnevezni helyrajzi számuk, valamint természetbeni címük alapján!

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy az igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjenek részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltsék fel.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekintik megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Felhívom szíves figyelmüket, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH/2015/4710/2/V. számú állásfoglalásából következően a jelen adatigénylés az Infotv. 29. § (1b) bekezdése alapján nem tagadható meg, mivel tartalmazza az adatigénylő nevét és elérhetőségét. Ezen túlmenő adatok megadását az adatkezelő NAIH állásfoglalás szerint nem kérheti, továbbá nem jogosult a személyazonosság ellenőrzésére sem.

Segítő együttműködésüket előre is köszönöm.

Kelt: 2022. február 1.

Üdvözlettel:

Zala Megyei Főügyészség

A Zala Megyei Főügyészség tájékoztatja, hogy a [FOI #19623 email] címről küldött "Közérdekűadat igénylés - Tájékoztatás kérése bűnügyben esetlegesen érintett önkormányzati tulajdonú keszthelyi ingatlanokról" tárgy megjelölésű e-mailje az Ügyészség elektronikus levelező rendszerébe 2022.02.01. 22:22:31-kor megérkezett.

Adatvédelmi és Biztonsági Osztály, Zala Megyei Főügyészség

1 Melléklet