Tisztelt Budapesti Rendőr-főkapitányság!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre

Adatokat azzal kapcsolatban, hogy Budapest egyes kerületeinek hány járőrt, járőrautót biztosítanak, illetve, hogy ezeknek milyen hétköznapi és hétvégi beosztása van. (Mikor, melyik napszakban, hány járőrautó/járőr biztosítja a városlakók védelmét.)

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése szerint adatigénylésem során a szkennelés költségén kívüli költségek megtéríttetésére nincs mód. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatok szkenneléséért költségtérítés megállapítására kerül sor. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot és a szkennelés költségét.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2013. május 2.

Üdvözlettel:

Papp Á. Viktor

Ügyelet BRFK, Budapesti Rendőr-főkapitányság

Tisztelt bejelentő!

Tájékoztatjuk, hogy a bejelentését a BRFK Központi Ügyeleti Főosztály
fogadta, azt az illetékességnek megfelelően továbbítjuk.

Tisztelettel. BRFK KÜFO

Péter Mészáros, Budapesti Rendőr-főkapitányság

1 Melléklet

Tisztelt Papp Viktor Úr!

Mellékelten megküldöm a BRFK részére elektronikus úton benyújtott
kérelmére készített választ.

Tisztelettel:

Mészáros Péter r. fhdgy.