Szerződés vagy számla ellenében kifizetett összegek a felsorolt cégeknek, vállalkozóknak

Az igénylés sikeres volt.

Tisztelt Ózd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre, hogy a következő cégeknek, egyéni vállalkozóknak 2014. októberétől napjainkig milyen összegű kifizetések történtek, szerződés vagy számla ellenében. Kérem ezek pontos összegét éves bontásban. Várom az Ózdi Városüzemeltető Intézmény és a Startprogram Iroda ezirányú kifizetéseit is.
Amennyiben Önök jogosultak ebben is eljárni, úgy az Ózdinvest Kft., az Ózdszolg Kft. és az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. ezirányú kifizetéseit is szeretném megkapni. Szintén éves bontásban.
A cégek, egyéni vállalkozók, akik kifizetéseinek összegeit várom:

HLAVINA Kft. 3600 Ózd, Bajcsy-Zsilinszky út 5.
BARTÓK HUNGARY Kft. 3626 Hangony, Dózsa György út 18.
Bartók Imre egyéni vállalkozó 3626 Hangony, Dózsa György út 16.
VITELLO Kft. 3661 Ózd, Csépány utca 253.
DOMAÉP Kft. 3600 Ózd, Sárli telep Pf.l72.
NORD-SZER Kft. 3600 Ózd, Istenmező u. 56.
NORD AUDIT TAX Kft. 3600 Ózd, Istenmező út 56.
Aicher Acél és Projektfejlesztési Kft. 3600 Ózd, Max Aicher út 1.
AICHER BETON Kft. 3600 Ózd, Centeri út 3. sz.
AICHER CARGO Hungária Kft. 3600 Ózd, Törzsgyár.
FA-FIRMA Kft. 3600 Ózd, Somsályfő telep 1.

Az Infotv. 30. § (2) bekezdése szerint kérem, hogy a másolatokat és az egyéb igényelt adatokat elektronikus úton szíveskedjen részemre a feladó e-mail címére megküldeni.
Ha az igényelt adatokat bármely okból nem lehet e-mailben megküldeni, akkor kérem, hogy azokat a kimittud.atlatszo.hu weboldalon töltse fel.

Az Infotv. 29. § (3) és (5) bekezdése alapján adatigénylésem teljesítéséért költségtérítés kizárólag akkor állapítható meg, ha az adatigénylés teljesítése a közfeladatot ellátó szerv alaptevékenységének ellátásához szükséges munkaerőforrás aránytalan mértékű igénybevételével jár. Ilyen esetben az adatkezelő jogosult az adatigénylés teljesítésével összefüggő munkaerő-ráfordítás költségét költségtérítésként meghatározni. Kérem, hogy előzetesen elektronikus úton tájékoztasson arról, amennyiben a kért iratmásolatokra tekintettel költségtérítést állapítana meg. Ebben az esetben kérem, hogy a tájékoztatásban mellékeljen dokumentumlistát, dokumentumonként tüntesse fel az oldalszámot, az adatigénylés teljesítésével kapcsolatos munkaerő-ráfordítás mértékét és annak óradíját.

Kérem, hogy abban az esetben, ha az igényelt adatoknak csak egy részét tekinti megismerhetőnek, az Infotv. 30. § (1) bekezdése alapján azokat az adatigénylés részbeni megtagadásával együtt küldje meg számomra.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH/2015/4710/2/V. számú állásfoglalásából következően a jelen adatigénylés az Infotv. 29. § (1b) bekezdése alapján nem tagadható meg, mivel tartalmazza az adatigénylő nevét és elérhetőségét. Ezen túlmenő adatok megadását az adatkezelő NAIH állásfoglalás szerint nem kérheti, továbbá nem jogosult a személyazonosság ellenőrzésére sem.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2018. március 2.

Üdvözlettel:

Bán Ágoston

Tisztelt Ózd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek értelmében az adatgazdáknak 15 napon belül választ kell adniuk az adatigénylésekre.
Önök nem jelezték, hogy hosszabbítást kérnek az adatszolgáltatásra, így a 15 napjuk lejárt a válaszadásra. Önök költségtérítést sem kértek az adatok átadásáért. Az adatigénylés visszautasításáról vagy a költségtérítésről az adatgazdának az adatigénylés beérkezését követő 8 napon belül kellett volna tájékoztatást adnia.
Amennyiben további egy napon belül nem érkeznek meg a kért adatok, úgy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulok jogorvoslatért.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2018. március 20.

Üdvözlettel:

Bán Ágoston

Ózd, Ózd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

1 Melléklet

Tisztelt Bán Ágoston!

 

Mellékelten küldöm határidő hosszabbításról szóló levelünket!

 

Tisztelettel

Tóth Péter

szervezési ügyintéző

Tisztelt Ózd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek értelmében az adatgazdáknak 15 napon belül választ kell adnia az adatigénylésekre.
Önök hosszabbítást kértek az adatszolgáltatásra, de a további 15 napon belül sem kaptam meg a kért adatokat.
Amennyiben további egy napon belül nem érkezik értékelhető válasz adatigénylésemre, úgy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulok jogorvoslatért.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2018. április 5.

Üdvözlettel:

Bán Ágoston

Ózd, Ózd Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

1 Melléklet

Tisztelt Bán Ágoston!

 

Mellékelten küldöm a közérdekű adatszolgáltatást.

 

Üdvözlettel: Gulyásné Rédai Erika

                          szervezési ügyintéző