Ez a közérdekűadat-igénylés csatolmányának HTML formátumú változata 'Közérdekű bejelentés - Főváros - Dunapart'.

Date: Fri, 24 Feb 2017 17:20:20 +0000
Subject: Közérdekűadat
Közérdekű adat igénylés - Közérdekű bejelentés - Főváros - Dunapart
From: "Dr. Weisz Péter" <[email cím]>
To: "KözAdat Közérdekű adat igénylések Budapest Főváros Kormányhivatala adatgazdánál" <[email cím]>

Tisztelt Budapest Főváros Kormányhivatala!

Az alábbi közérdekű bejelentést teszem.
2017. január 20-án a kimittud.atlatszo.hu oldalon keresztül közérdekű adatigénylést (vagy inkább bejelentést mindegy) kértem Budapest Főváros Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatalától:
http://kimittud.atlatszo.hu/request/dunapart_szemet

Tájékoztatásul kaptam másnap, hogy a levél továbbításra került a Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főosztálya részére:
http://kimittud.atlatszo.hu/request/8422/followups/new/12599?post_redirect=1

Sajnos a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről 2013. évi CLXV. törvény 16. § (2) bekezdése ellenére 30 napon belül választ nem kaptam. Kérem segítségét az eset kivizsgálása érdekében, a felelősségrevonás kezdeményezését, a végeredményről tájékoztatást, valamint a Budapest Főváros Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatalának tett közérdekű bejelentésemre a válasz kikényszerítését. Amennyiben nem Ön rendelkezik az ügyben hatáskörrel, kérem a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 22. § (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően nyolc napon belül tegye át a kérelmemet a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező hatósághoz.

Segítő együttműködését előre is köszönöm.

Kelt: 2017. február 24.

Üdvözlettel:

Dr. Weisz Péter

-------------------------------------------------------------------

Ezt a közérdekűadat-igénylést a KiMitTud weboldalon keresztül küldték el. Az adatigénylésre a választ, illetve bármilyen kapcsolódó visszajelzést, kérjük, erre az e-mail címre küldje meg:
[email cím]

Ha a(z) Budapest Főváros Kormányhivatala nem a(z) [email cím] címen fogadja a részére benyújtott Közérdekűadat-igényléseket, kérjük, írja ezt meg nekünk:
http://kimittud.atlatszo.hu/help/contact

Jognyilatkozat: Ezt az üzenetet és az ön válaszát is közzétesszük a KiMitTud weboldalon. További információkat a KiMitTud szolgáltatás segítségével kezdeményezett közérdekűadat-igénylésről itt olvashat:
http://kimittud.atlatszo.hu/help/about

Amennyiben megkeresésekre válaszoló munkatársként hasznosnak találta ezt a szolgáltatást, kérje meg szervezete webmesterét, hogy helyezzen el a honlapunkra (kimittud.atlatszo.hu) mutató hivatkozást az önök közérdekű adatokat tartalmazó weboldalán!

-------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mielőtt kinyomtatná ezt az e-mailt, kérjük, gondoljon környezetére.
Before printing this e-mail, please consider your environmental responsibility.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------