Tisztelt dr. Suha Nikolett!

2014. október 3-án jutott tudomásomra tárgyi ügyben érkezett közérdekű adatigénylése.

Megkeresésére az alábbi választ adom:

Az Infotv. 32. § szerint a közfeladatot ellátó szerv a feladatkörébe tartozó ügyekben - így különösen az állami és önkormányzati költségvetésre és annak végrehajtására, az állami és önkormányzati vagyon kezelésére, a közpénzek felhasználására és az erre kötött szerződésekre, a piaci szereplők, a magánszervezetek és - személyek részére különleges vagy kizárólagos jogok biztosítására vonatkozóan - köteles elősegíteni és biztosítani a közvélemény pontos és gyors tájékoztatását.

Fentiek alapján röviden összefoglalom a pályázattal kapcsolatos fontosabb adatokat.

A pályázat benyújtására 2012. november 8-án került sor.

Pályázó neve: Jókai Mór Általános Iskola, akkori fenntartó a Piliscsaba Önkormányzata.

Pályázat címe: A kiemelkedés alternatívái a piliscsabai Jókai Mór Általános Iskola

A támogatási szerződés aláírására 2013. augusztus 5.-én került.

A támogatási szerződést, mint az új fenntartó, a KLIK Pilisvörösvári Tankerület és az ESZA között köttetett.

A projekt összköltsége: 20.332.100.-Ft.

Személyi változások és szükségszerű pénzügyi átcsoportosítások miatt szerződés módosításra került sor: 2014. július 10-én.

A projekt megvalósítása folyamatban van.

A befejezési határidő: 2015. december 31.

Pályázati előleg igénylést követően, 5.085.025.-Ft összegű került előlegként átutalásra 2013. december 16-án.  

Az első kifizetési kérelmet 2014. május 10-én nyújtottuk be 1.365.063.-Ft összegben, melynek elfogadására 2014. szeptember 1-jén került sor.

A második kifizetési kérelem előkészítése folyamatban.

A pályázatban vállalt feladatok megvalósítása ütemezetten folyik.  

A fentebb hivatkozott szerződést és annak módosítását, valamint a pénzügyi alátámasztó dokumentumokat jelen levelemhez mellékelem.

Tájékoztatásul megküldöm a megvalósítási szakaszban eddig készült monitoring jegyzőkönyvet, valamint azt követő ellenőrzés során készült intézkedési tervet.

Kérem fenti tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.

Üdvözlettel:

Tóthné Pataki Csilla

tankerült igazgató

Csilla




Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.