Ez a közérdekűadat-igénylés csatolmányának HTML formátumú változata 'Hulladékgyűjtési cégadatok igénylése az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség .'.

Date: Mon, 11 Sep 2023 13:54:23 +0200
Subject: Közérdekűadat igénylés - Hulladékgyűjtési cégadatok igénylése az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség .
From: Pal Zsolt-Konrad <[email cím]>
To: "KözAdat requests at Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség" <[Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség kérő e-mail]>

Tisztelt Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) alapján, kérem, hogy szíveskedjen az alábbi adatigénylést elfogadni és válaszolni rá.

Az általam kért információk az észak-magyarországi régióban működő cégek nevére vonatkoznak, amelyek hulladékgyűjtéssel és újrahasznosítással foglalkoznak. Az érdeklődésem a környezetvédelmi és fenntarthatósági intézkedések támogatása céljából irányul, és azt szeretném megtudni, hogy mely vállalkozások vesznek részt ezen tevékenységekben a régióban.

Kérem, szolgáltasson nekem elektronikus másolatban a következő információkról:

1. Az összes olyan vállalkozás neve és címe, amelyek engedéllyel rendelkeznek hulladékgyűjtés és újrahasznosítás területén az észak-magyarországi régióban.

2. Kérem, adja meg, hogy milyen típusú hulladékgyűjtési és újrahasznosítási tevékenységet végeznek ezek a vállalkozások.

3. Az engedélyek érvényességi idejét és az esetleges szankciókat, büntetéseket, amelyeket ezek a vállalkozások az elmúlt 2 évben kaptak.

Az Infotv. előírásai szerint kérem, hogy a választ elektronikus úton juttassa el az alábbi e-mail címre: [email address]

Amennyiben az adatokat nem lehet elektronikus úton megküldeni, kérném, hogy azokat egy másik, megfelelő módján juttassa el hozzám.

Az Infotv. 29. § (3) bekezdése alapján előzetesen tájékoztasson arról, ha az adatok szolgáltatásáért költségtérítést kíván felszámolni. Ebben az esetben kérném, mellékeljen egy dokumentumlistát, amely tartalmazza az oldalszámot és a szolgáltatás költségét dokumentumonként.

Köszönöm a segítségüket és a válaszukat előre is.

Üdvözlettel:
Pal Zsolt

Kelt: 2023.szeptember.11

-------------------------------------------------------------------

Ezt az e-mail címet használja, amikor erre az igénylésre válaszol:
[email cím]

Is [Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség kérő e-mail] the wrong address for Közérdekűadat requests to Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség? If so, please contact us using this form:
http://kimittud.hu/change_request/new?body=orszagos_kornyezetvedelmi_termeszetvedelmi_es_vizugyi_fofelugyeloseg

Jognyilatkozat: Ezt az üzenetet és az ön válaszát is közzétesszük az interneten. Az adatvédelemre és szerzői jogokra vonatkozó politikánk:
http://kimittud.hu/help/officers


Amennyiben megkeresésekre válaszoló munkatársként hasznosnak találta ezt a szolgáltatást, kérje meg szervezete webmesterét, hogy helyezzen el a honlapunkra mutató hivatkozást közérdekű adatokat tartalmazó weboldalán.


-------------------------------------------------------------------