Ez a közérdekűadat-igénylés csatolmányának HTML formátumú változata 'Közérdekű adatigénylés az „Élhetőbb Decsért, Mindannyiunkért” Egyesülettel kötött szerződésekről, valamint a egyes pénzügyi tranzakcióiról'.

Date: Wed, 11 Dec 2019 10:45:04 +0000
Subject: Re: Közérdekűadat
Közérdekű adat igénylés - Közérdekű adatigénylés az „Élhetőbb Decsért, Mindannyiunkért” Egyesülettel kötött szerződésekről, valamint a egyes pénzügyi tranzakcióiról
From: Bencze Eszter <[email cím]>
To: "KözAdat Közérdekű adat igénylések Decs Nagyközség Önkormányzat Polgármesteri Hivatal adatgazdánál" <[Decs Nagyközség Önkormányzat Polgármesteri Hivatal kérő e-mail]>

Decs Nagyközség Polgármesteri Hivatala
7144 Decs, Fő u. 23.

Közérdekű adatigénylés
Tisztelt Takácsné Gehring Mária!

Ez úton szeretném megköszönni Önnek, hogy megtisztelt a közérdekű adatigénylésemre adott válaszával.

Az igényemet az alábbiak szerint szeretném pontosítani, melynek megválaszolását szintén elektronikusan szeretném kérni.

Eredetileg benyújtott beadványom 3. pontja nem az „Élhetőbb Decsért, Mindannyiunkért” Egyesületre vonatkozott, hanem csak úgy általánosságban az adott projektre.

Kérem, hogy az alábbi adatokat részemre kiadni szíveskedjen:

A beruházások ötletének megszületésétől jelen adatkérés teljesítéséig:

1. A Víz elvezetési projekt teljes anyagát, (amennyiben azt a testületi ülésen is tárgyalták, az erre vonatkozó döntés határozatát is) projekt keretén belül megkötött valamennyi szerződést és a beruházás pénzügyi elszámolását (beleértve a számlákat, kifizetéseket, kiutalásokat és az azok engedélyezésére vonatkozó aláírt teljesítés igazolások másolatait).
2. A „C” típusú sportlétesítmény (Futó pálya és Energia Park) teljes pályázati anyagát, (amennyiben azt a testületi ülésen is tárgyalták, az erre vonatkozó döntés határozatát is) a projekt keretén belül megkötött valamennyi szerződést és a beruházás pénzügyi elszámolását (beleértve a számlákat, kifizetéseket, kiutalásokat és az azok engedélyezésére vonatkozó aláírt teljesítés igazolások másolatait).

Adatigénylésem információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérem, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésemnek 15 napon belül tegyen eleget. A legegyszerűbb technikai megoldás érdekében kérem, hogy az [email cím] e-mail címre elektronikus úton küldjék meg, lehetőleg pdf kiterjesztésű file-okban.
Amennyiben a világhálón elérhetőek az általam kért információk, kérem, hogy az adatszolgáltatást az adatot tartalmazó nyilvános forrás megjelölésével szíveskedjen teljesíteni a törvény 30.§ (2) bekezdésével összhangban.
Amennyiben nincsenek az általam kért adatok birtokukban, kérem, jelöljék meg az válaszlevelükben, hogy ki az adatgazda.

Decs, 2019. december 11.

Üdvözlettel: Bencze Eszter

-----Original Message-----

This is the mail system at host smtp.kimittud.org.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<[Decs Nagyközség Önkormányzat Polgármesteri Hivatal request email]>: host mail.terrasoft.hu[195.128.232.146] said: 550 5.1.1
<[Decs Nagyközség Önkormányzat Polgármesteri Hivatal request email]>: Recipient address rejected: User unknown in local
recipient table (in reply to RCPT TO command)

-------------------------------------------------------------------
Ezt az e-mailcímet használja, amikor erre az igénylésre válaszol:
[email cím]

Jognyilatkozat: Ezt az üzenetet és az ön válaszát is közzétesszük az interneten. Az adatvédelemre és szerzői jogokra vonatkozó politikánk:
http://kimittud.atlatszo.hu/help/officers

Amennyiben megkeresésekre válaszoló munkatársként hasznosnak találta ezt a szolgáltatást, kérje meg szervezete webmesterét, hogy helyezzen el a honlapunkra mutató hivatkozást közérdekű adatokat tartalmazó weboldalán.

-------------------------------------------------------------------